Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
Kifizetik, mert regisztralni kell hozza es felelössegre vagy vonhato!
Jo tudom, lehet fake cimeket is beirni, de a srac azt is irta, hogy csak visszajelzeses tagoktol fogad el licitet, szoval azok biztos, hogy komolyan gondoljak.
Egyebkent nemeteknel volt egy ilyen per, mert egy autoszalon 50 markaert kezdte a licitet egy lamborghini-re es a csavo megnyerte, mert senki mas nem licitalt.
Az autoszalon azzal vedekezett, hogy csak reklamfogas volt, de a csavo birosagra ment. Nehany evig pereskedtek, azota nem hallottam rola, de szerintem megiteltek a csavonak. Ö is volt annak idejen mindenhol a tv-ben nemet nyelvterületen.