41234
Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
#4403 ez tényleg nevetséges -
#4402 A pedagógusok és a középiskolás diákok is kevesebbet tudnak ma az AIDS-ről, mint tizenöt évvel ezelőtt - derül ki a jászberényi városi ÁNTSZ által készített, az 1989-es, az 1997-es és a 2003-as felméréseket összehasonlító elemzésből, melyet a Magyar Hírlap közöl. A helyi ÁNTSZ a lehangoló eredmények hatására hosszú távú felvilágosító programot dolgozott ki.
A legújabb felmérés szerint 13 százalék azoknak a pedagógusoknak az aránya, akik szerint az AIDS cseppfertőzéssel is terjed, míg korábban ezt senki nem gondolta így. A diákok csaknem fele, a pedagógusok ötöde pedig azt hiszi, akár a strandon is meg lehet fertőződni, ha szennyezett a víz. Néhány évvel ezelőtt minden pedagógus a gumi óvszer használatát javasolta volna diákjainak az AIDS elleni védekezés egyetlen hatékony módjaként, addig a mostani felmérésen erre a kérdésre sem tudott mindenki jól válaszolni. A tanárok 12, a szülők 16, a diákoknak pedig 27 százaléka szerint nem a kondom, hanem inkább a "higiénés szabályok betartása", a gyakori mosakodás, fertőtlenítés véd meg az AIDS-től.
A cikk
Komolyan mondom nevetséges, hogy a csappból is ez folyik, és ennek ellenére TANÁR emberek ennyire buták legyenek... -
#4401 Áz -
#4400 Heti Hetes... -
#4399 Kétféle ember létezik a világon:
Aki kimondja amit gondol, és akinek vannak barátai. -
#4398 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :DDDDD -
#4397 psp? -
#4396 Báááz :D
PSP, és kézimunka, de holnap kezdem előlről, sokkal jobb minóségben (4x-es fsaa :D) -
#4395 Naggyon komoly az új logód! Hogy csináltad?
(Archív: ) -
#4394 Ez marhajó és IGAZ IS! :) -
#4393 Áz -
#4392 jó
;]] de nagyon -
#4391 Höhö! Ez tényleg igy megy! -
#4390 Megtörtént eset.
A régi Állami Gazdaságban
Egy külső telepen árkot ástak az emberek az új vízvezetéknek.
Egyszer csak jön a telefon a kinti telepről.
- Főnök nagy baj van, AKNÁBA ütköztünk.
- Húú, ne csináljanak semmit, azonnal hagyjanak mindent abba. Én majd intézkedem.
Aztán hamarosan a főnök megjelent a telepen, meg jött vele
a tűzoltóság, és a tűzszerészek. Azt hitték bombát találtak.
A munkások meg ott ücsörögtek a VÍZAKNA szélén, mert hát csak egy vízaknát találtak. -
-
#4388 A FELESÉG NAPLÓJÁBÓL
Szombat este
A férjem nagyon furcsa volt ma. Megbeszéltünk egy találkozót a Plaza
kávézójában. Mivel én egész nap shoppingoltam a barátnőkkel,
gondoltam hogy neheztel a pár perces késésem miatt, de végülis nem
mondott semmit.
Csak nem alakult a beszélgetés, egész idö alatt csendben ült.
Javasoltam, hogy húzódjunk a kávézó egy csendesebb sarkába, de ez
sem segített. Mikor rákérdeztem, valami gondja van-e, azt mondta
semmi különös.
Mikor kérdeztem, én vagyok-e az oka a csöndnek, azt válaszolta nem,
nem kell nyugtalankodnom. Hazafelé úton mondtam neki, hogy
szeretem, kissé elmosolyodott, s vezetett tovább. Nem tudtam
megérteni a viselkedését, s nem tudom miért nem válaszolt a szerelmi
vallomásomra.
Otthon is éreztem, hogy egész idö alatt messze jár, s nem is akar velem
találkozni. Csak kornyadozott a TV elött, s érezni lehetett, hogy messze
jár az esze... Végülis felmentem lefeküdni. Kis idö mulva követett.
Nagy csodálkozásomra válaszolt a szeretetemre, a símogatásokra,
szeretkeztünk, de végig éreztem, hogy távol van. Elhatároztam, hogy
rákérdezek, s akkor vettem észre, hogy már alszik. Álombasírtam
magam.
Nem tudom mit csináljak. Most már egészen biztos, hogy van valakije.Az
egész életem egy katasztrófa....
A FÉRJ NAPLÓJÁBÓL
Szombat este
A Fradi kikapott. De este egy jót dugtunk...
-
#4387 ÉS te fizettél mindkáét nicked után? -
#4386 Current bid: US $205,100.00
Time left: 3 days 18 hours
10-day listing
Ends Feb-05-04 22:24:05 PST
Add to Calendar
History: 185 bids (US $500.00 starting bid)
High bidder: david_baer(36) -
#4385 #4315
#4340 -
#4384 Már csak az kellene, hogy lehessen szerkeszteni a hozzászólást pár percig, mondjuk a visszavonással együtt jelenhetne meg ilyen opció is. -
#4383 hmmm, akkor nemsokára kettő lesz nekem is... -
#4382 Áz. Minden +kezdett év 1 csillag -
#4381 évektől függ aszem -
#4380 És mitől lesz több csillag? -
#4379 kiráj™ :DD -
#4377 http://www.sg.hu/forumxtreme.php -
#4376 kint van a beállítások között olvasd el...... -
#4375 Mire is megy a licit? -
#4374 Ezt nem mondod komolyan? -
#4373 fizetsz és vip leszel...... -
#4372 Mi ez a VIP dolog? -
#4371 lol -
#4370 He!
Amíg bambultam az oldalt, addig egy fakeprada nevű arc saját magára rálicitált 20000$-t :D -
#4369 Current bid: US $205,100.00 -
#4368 én is 50et írtam,nem 50k-t ^^ -
#4367 nem 50k, hanem 50!
Egyébbként volt a németeknél olyan is, hogy valaki megszerezte valakinek az információit, és rendelt neki egy yachtot, egy Maiami nyaralót, meg még pár cuccot... -
#4366 olasz kocsiért 50 maki az sok ^^ -
#4365 Kifizetik, mert regisztralni kell hozza es felelössegre vagy vonhato!
Jo tudom, lehet fake cimeket is beirni, de a srac azt is irta, hogy csak visszajelzeses tagoktol fogad el licitet, szoval azok biztos, hogy komolyan gondoljak.
Egyebkent nemeteknel volt egy ilyen per, mert egy autoszalon 50 markaert kezdte a licitet egy lamborghini-re es a csavo megnyerte, mert senki mas nem licitalt.
Az autoszalon azzal vedekezett, hogy csak reklamfogas volt, de a csavo birosagra ment. Nehany evig pereskedtek, azota nem hallottam rola, de szerintem megiteltek a csavonak. Ö is volt annak idejen mindenhol a tv-ben nemet nyelvterületen. -
#4364 Miután a hároméves Zsófi eszi a kukoricapelyhet, majd odamegy az akváriumhoz, és a maradékot bele akarja szórni.
-Zsófi!- kiáltott rá az édesanyja. - Nehogy odaadd a halaknak, mert megdöglenek!
Mire a kislány mérgesen:
- Minket meg ezzel etetsz! -
#4363 AMIKOR ISTEN A FÉRFIT TEREMTETTE
Isten megteremtette a szamarat, és azt mondta neki:
Te egy szamár vagy! Állandóan dolgozni fogsz reggeltől-estig, és súlyos terheket cipelsz majd a hátadon! Füvet fogsz enni, és nem leszel intelligens. 50 évig fogsz élni!
Erre azt válaszolta a szamár:
50 év túl hosszú idő, kérlek, adj csak 30 évet!
Így is történt.
Ekkor megteremtette Isten a kutyát, és azt mondta neki:
Te egy kutya vagy! Őrzöd az ember javait és a legjobb barátja leszel! Azt eszed, amit az ember meghagy és oda dob neked! 25 évig fogsz élni!
A kutya válaszolt:
Isten, 25 év túl hosszú élni, kérlek, adj csak 10 évet!
Így is történt.
Ekkor megteremtette Isten a majmot, és azt mondta neki:
Te egy majom vagy! Fáról fára fogsz ugrálni, és úgy viselkedsz majd, mint egy idióta! Szórakoztató leszel, és 20 évig fogsz élni!
Azt válaszolta erre a majom :
Isten, 20 év túl hosszú idő a világ bohócaként élni. Kérlek, adj nekem csak 10 évet!
Így is történt.
S végül megteremtette Isten a férfit, majd azt mondta neki:
Te egy férfi vagy! Az egyetlen értelmes élőlény, aki a földön él! Te kihasználod az intelligenciád, más élőlények uralkodója leszel! Te leszel a föld uralkodója, és 20 évig fogsz élni!
Erre azt válaszolta a férfi:
Isten, férfinak lenni 20 évig elég kevés! Kérlek, add nekem még a 20 évet a szamártól, 15 évet a kutyától és a 10 évet a majomtól, amiről Ők lemondtak!
Ekkor Isten elrendelte azt, hogy a férfi 20 évig úgy éljen, mint a férfi, aztán házasodjon meg!
Aztán 20 éven keresztül, mint egy szamár dolgozzon reggeltől-estig, s nehéz munkája legyen!
Később gyermekei legyenek és további 15 éven keresztül tegye azt, mint egy kutya, őrizze a házat, és egye azt, amit a család meghagy neki!
Az öregségére maradó 10 évben pedig viselkedjen úgy mint egy majom, mint egy idióta az unokái szórakoztatása végett!
Így is történt...