Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
Felfigyelnek az adóellenőrök, hogy van egy olyan nő, aki sehol nem dolgozik, férje nincs csak egy kisfia, s mégis luxusvillában lakik, drága autóval jár. Elhatározzák, hogy egy titkos ügynököt küldenek, hogy kiderítse, miből él.
Ráragad az ügynök s kérdi:
- Asszonyom, mondja maga miből él?
- Én?... fogadásokból.
- Milyen fogadásokból?
- Tudja én férfiakkal fogadok, hogy nem tudják utánozni az 5 éves kisfiamat és én mindig nyerek.
- Ilyen nem létezik, hogyén ne tudjam azt amit egy 5 éves gyerek, ? -neveti ki az ügynök, - na próbáljuk ki.
Felmennek a nő lakására mire a nő levetkőzik anyaszült meztelenre, s lefekszik az ágy közepére.
- Na kisfiam vetkőzz le! - mondja.
A férfi csak nézi.
- Ne nézze vetkőzzön, mert veszti el a fogadást!
Levetkőzik.
- Na, kisfiam most feküdj anyuka mellé, s maga is he nem akar veszíteni.
- Na kisfiam most puszild meg anyukának a nyakát!
Mindketten megpuszilják.
- Na most a melle között.
Megint megpuszilják.
- Na most a köldökit!
Azt is megpuszilják.
- Na most itt a pucája mellett a combját!
Megpuszilják.
- Na most tekerd az ujjad köré a fütyidet!