Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
Egy hölgy kért segítséget a Windows instalálásához, mely sehogy sem akart sikerülni.Hazavitte a munkából a Windows instalációs lemezeit, hogy az otthoni gépére instalálja. A munkatárs úgy gondolta, hogy ő nem szoftverrendőrség és megpróbált segíteni.
- Mi is történt tulajdonképpen?
- Mikor a lemezeket otthon berakom a gépembe magától kijön, hogy nincs inicializálva.
- Pontosan emlékszik hölgyem?
- (Büszkén) Igen, felírtam: 'This is not a Macintosh disk. Would you like to initialize it?'
- No igen. És mi történt utána?
- Mikor az összes lemezt inicializáltam, úgy tűnt hogy a lemezek üresek. Mikor a lemezeket visszavittem a munkába az A meghajtóban nem tudom leolvasni. A PC formátozni akarja. És ezek az egyedüli instalációs lemezek. Valamit rosszul csináltam?