Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Aquir
    Idegesítenek azok az emberek, akik nem adják a nevüket ahhoz amit mondanak. (Anonymus)

A szex a szerelem szerves része...

Aki másnak vermet ás, az a sírásó.

Azért is vagyunk a világon, hogy másoknak segítsünk segíteni magukon.

Puskáztam a metafizika záróvizsgámon. Belenéztem a mellettem ülő srác lelkébe.

Úgy kezdődött, hogy a körmömet rágtam... (Milói vénusz)

Elég legyen a valóságból! Ígéreteket akarunk! (a szegények)

A fiaim vezetékneve eltér (Eltér János)

Mindig is első szerettem volna lenni... (II. János Pál)

X (egy analfabéta)

Azt mondták, hogy a fehér csík mentén játsszak (Maradona)

A barátom egy szörnyeteg (a szépség)

Emberszerető vagyok (egy kannibál)

Elég legyen a fekete humorból (Ku klux klán)

Itt aki nem fut elég gyorsan, az repül (egy terrorista)

Te vagy az egyetlen nő az életemben (Ádám)

Jobb adni mint kapni (egy bokszoló)

A horoszkópom azt mondta, hogy a sors ujja rám fog mutatni. Sajnos ez a középső ujja volt.

Nem értem, miért nem tudnak néha a zsidók és az arabok leülni és jó keresztények módjára rendezni a problémáikat.

A program az, ami az adatokat hibaüzenetekké konvertálja.

Isten bizony ateista vagyok!

Felirat egy nyilvános wc falán: Kérem a csikket ne dobja a piszoárba.
    Aláírva: mert elázik és rohadt nehéz meggyújtani.

Különös ember a házmester: este sört iszik, reggel havat hány.

A törhetetlen játékok legfőbb haszna, hogy ezekkel kiválóan össze lehet törni minden mást.

Előfordulnak sérülések és halálesetek a boxban, de egyik sem súlyos.

Én nem a cápáktól félek, hanem attól, hogy meg akarnak harapni.

Normális vagyok, a hangok is megmondták...

Már majdnem megvettem a "Pozitív gondolkodás előnyei" című könyvet, de aztán arra gondoltam, ugyan, mire lenne ez jó?

Egy pofa belém jött hátulról, mire közöltem vele, hogy szaporodjon és sokasodjon, bár nem ezekkel a szavakkal.

Nem iszom, nem dohányzom, nem nőzöm, minden nap hatkor kelek. De mindez megváltozik, ha kikerülök a dutyiból.

Ha majd lesz gyerekem, veszek egy iker-babakocsit, és azt mondom majd neki, hogy volt egy ikertestvére, de nem fogadott szót...

A gumióvszer nem nyújt teljes biztonságot. A barátomon is volt, mégis elütötte egy busz.

Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.

Nem minden arany, ami hörcsög!