Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
Idegesítenek azok az emberek, akik nem adják a nevüket ahhoz amit mondanak. (Anonymus)
A szex a szerelem szerves része...
Aki másnak vermet ás, az a sírásó.
Azért is vagyunk a világon, hogy másoknak segítsünk segíteni magukon.
Puskáztam a metafizika záróvizsgámon. Belenéztem a mellettem ülő srác lelkébe.
Úgy kezdődött, hogy a körmömet rágtam... (Milói vénusz)
Elég legyen a valóságból! Ígéreteket akarunk! (a szegények)
A fiaim vezetékneve eltér (Eltér János)
Mindig is első szerettem volna lenni... (II. János Pál)
X (egy analfabéta)
Azt mondták, hogy a fehér csík mentén játsszak (Maradona)
A barátom egy szörnyeteg (a szépség)
Emberszerető vagyok (egy kannibál)
Elég legyen a fekete humorból (Ku klux klán)
Itt aki nem fut elég gyorsan, az repül (egy terrorista)
Te vagy az egyetlen nő az életemben (Ádám)
Jobb adni mint kapni (egy bokszoló)
A horoszkópom azt mondta, hogy a sors ujja rám fog mutatni. Sajnos ez a középső ujja volt.
Nem értem, miért nem tudnak néha a zsidók és az arabok leülni és jó keresztények módjára rendezni a problémáikat.
A program az, ami az adatokat hibaüzenetekké konvertálja.
Isten bizony ateista vagyok!
Felirat egy nyilvános wc falán: Kérem a csikket ne dobja a piszoárba.
Aláírva: mert elázik és rohadt nehéz meggyújtani.
Különös ember a házmester: este sört iszik, reggel havat hány.
A törhetetlen játékok legfőbb haszna, hogy ezekkel kiválóan össze lehet törni minden mást.
Előfordulnak sérülések és halálesetek a boxban, de egyik sem súlyos.
Én nem a cápáktól félek, hanem attól, hogy meg akarnak harapni.
Normális vagyok, a hangok is megmondták...
Már majdnem megvettem a "Pozitív gondolkodás előnyei" című könyvet, de aztán arra gondoltam, ugyan, mire lenne ez jó?
Egy pofa belém jött hátulról, mire közöltem vele, hogy szaporodjon és sokasodjon, bár nem ezekkel a szavakkal.
Nem iszom, nem dohányzom, nem nőzöm, minden nap hatkor kelek. De mindez megváltozik, ha kikerülök a dutyiból.
Ha majd lesz gyerekem, veszek egy iker-babakocsit, és azt mondom majd neki, hogy volt egy ikertestvére, de nem fogadott szót...
A gumióvszer nem nyújt teljes biztonságot. A barátomon is volt, mégis elütötte egy busz.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Nem minden arany, ami hörcsög!