Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
"Kurvára megy a pénz!" - mondogatta apám is, anyám is, csak más-más hangsúllyal...
Egyik feleségemmel sem volt szerencsém: az 1. elhagyott, a 2. nem.
Reggel nem azért kelek fel az ágyból, mert nem érzem jól magam benne, hanem azért, mert kényelmetlen lenne egész nap a hátamon cipelni.
Magyarország térképét újra kell rajzolni, mert a tudósok rájöttek, hogy Magyarország a csodával határos.
A természet igazságos: aki vak, az jobban hall, aki süket, az jobban lát és akinek rövidebb az egyik lába, annak hosszabb a másik.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
Arra ébredtem, hogy a takarítónő az őrület határát súrolja.
Örömmel tudatjuk mindenkivel, hogy megettük az utolsó kannibált!
A processzorok füsttel muködnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább.
Lopott kocsival, jogsi nélkül, vasárnap délután, részegen zebrán rendőrt gázolni, majd továbbhajtani rosszat jelent!
A kisbaba olyan mint a Nescafé. Könnyű megcsinálni és egész éjjel ébren tart.
Ma reggel megint melléültem a vécének... egyből felment bennem a pumpa.
A régész az az ember, akinek a karrierje romokban hever.
A szerelmes férfi nem teljes ember, amíg meg nem házasodik. Attól aztán teljesen kész lesz...
Anya csak egy van. Anyós is, csak többnek tűnik.
A televízión bemutatott szexszel semmi probléma, csak nem szabad leesni a készülékről!
A részegség az, amikor három ember beül egy szobába, megisznak egy-egy üveg Whiskeyt, az egyikük kimegy, a másik kettő pedig megpróbálja kitalálni, hogy melyikük ment ki.
Egyszer az agyára mentem valakinek - két napig súrolták a vért a kocsimról.
Véleménycsere az, amikor bemész a főnöködhöz a véleményeddel és az övével jössz ki...
Öngyilkossági ügyekben csak olyanoktól fogadok el tanácsot, akinek már sikerült.
Ha nem mész el mások temetésére, ők sem mennek el a tiédre.
A csikkek is fellázadtak. Eddig csak elnyomásban volt részük.
Állásajánlatok: - terpesz.
Nem a győzelem a fontos, hanem az őszinte részvétem!
Mostantól mindenben magam döntök... Rendben?
Az volt életem legrosszabb napja, két évvel ezelőtt. Akkor vesztettem el a feleségemet és a gyermekemet. Emlékszem, pocsék volt a lapjárás...
"Rövid leszek!" - mondta a kígyó, és felmászott a sínekre.
Amikor gyerek voltam, a szüleim sokszor költöztek. De én mindig megtaláltam őket.
Mitől tántorog? Először evett egy késhegynyit, majd ivott egy Villányit.
Mindenki, aki hisz a parajelenségekben, emelje fel a kezem!
Nem aggódom az adósságom miatt. Elég nagy ahhoz, hogy vigyázzon magára!
A suszter maradjon annál a fánál, amelyiket kapta.
Meghalt az anyósom. Eszébe jutott a balta.
Tóth Miklós műköszörűs! Ollók, kések - de nem sokat!