Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
- Hogy hívják Szegeden a láthatatlan embert?
- Köd-mön.
A rádióban bemondják, hogy marslakók szálltak le a Földre. Ezek kicsi zöld emberek és ha szótagolva beszélünk hozzájuk, megértik amit mondunk. Józsi bácsi sétál az erdő szélén, hirtelen meglát egy kis zöld embert. Nosza, odarohan és lelkendezve beszélni kezd:
- Én va-gyok a Jó-zsi bá-csi és ép-pen er-re sé-tál-tam. Hát te ki vagy és mit cs-nálsz er-re fe-lé ?
A válasz:
- Én va-gyok a va-dász és sza-rok.
Rendőr felesége egyedül van otthon, ezért átmegy hozzá egy pasi, és ott "elvannak". De egyszercsak megérkezik a férj,és elbújik a szekrénybe. Rendőr megérkezik belép az ajtón, megcsókolja a feleségét, és benyit a szekrénybe:
- Hát maga meg kicsoda??
- Hát én a molyirtó vállalattól jöttem.
- Dehát maga meztelen!
- Afranc na látja milyen veszélyesek a kis dögök!!!!