Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
Alkoholista már mindennel próbálkozott hogy leszokjon, de nem ment neki. Végül elment egy hipnotizőrhöz.
- Mostantól, amikor belép a kocsmába, elképesztően visszataszítónak fogja találni a szagokat, míg odabent tartózkodik. - köszön el tőle a terapeuta.
Másnap lelkesen tér vissza hozzá a páciens:
- Döbbenet, de működik a módszere! Olyan bűzt éreztem tegnap amikor beléptem a kocsmába, hogy azonnal meg kellett igyak egy felest, hogy jobban legyek!
Terapeuta elgondolkodik, majd módosít némileg a kezelésen.
- Mostantól, amellett hogy undorodni fog a kocsma bűzétől, a kezei is elgyengülnek, és képtelen lesz felemelni a feles poharat az asztalról. - köszön el a terapeuta.
Másnap újra lelkesen belép a boldog páciens:
- Uram! Minden tiszteletem az öné: meggyógyultam! Tegnap este be kellett fogjam az orrom a kocsma undorító bűzétől, és képtelen voltam felemelni a feles poharat az asztalról! Mindenkinek elmeséltem hihetetlen gyógyulásom történetét. Az egyik cimbi készségesen megitatott egy felessel, majd reggelig ünnepeltünk magunkat seggrészegre italozva, engem persze mindenki által itatva a kiváló módszerét! ...