Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
Egy férfi ül a kedvenc kocsmájában a bárpultnál. Már órák óta fogatja a poharát. Nagyon el lehet keseredve, hiszen csak mered maga elé, időnként egy-két könnycsepp gördül le az arcán. Az egyik vendég poénkodni akar, ezért odalép hozzá, és megissza a hosszú ideje érintetlen italt. Erre a bús képű férfi kétségbeesetten ránéz, és sírva fakad. A másik megszeppen:
-Ne haragudj haver, rendelek neked egy másikat!
-Nem az ital zavar – mondja síros hangon a másik. – Ez életem legszörnyűbb napja. Reggel elkéstem a munkából, mire a főnököm kirúgott. Mikor megyek az épületből kifelé, észreveszem, hogy ellopták az autómat. A rendőrség azt mondja, nem tud tenni semmit. Beülök egy taxiba, hogy hazamenjek, mikor kiszállok belőle, észreveszem hogy a pénztárcám bennhagytam a sofőr meg lelépett a pénzemmel. Megyek haza, otthon találom a feleségem az ágyban egy másik férfival. És amikor már nem bírom tovább, és véget akarok vetni az életemnek, akkor jössz te, és megiszod előlem a mérgezett italomat!