Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Stann
    Egy férfi ül a kedvenc kocsmájában a bárpultnál. Már órák óta fogatja a poharát. Nagyon el lehet keseredve, hiszen csak mered maga elé, időnként egy-két könnycsepp gördül le az arcán. Az egyik vendég poénkodni akar, ezért odalép hozzá, és megissza a hosszú ideje érintetlen italt. Erre a bús képű férfi kétségbeesetten ránéz, és sírva fakad. A másik megszeppen:
    -Ne haragudj haver, rendelek neked egy másikat!
    -Nem az ital zavar – mondja síros hangon a másik. – Ez életem legszörnyűbb napja. Reggel elkéstem a munkából, mire a főnököm kirúgott. Mikor megyek az épületből kifelé, észreveszem, hogy ellopták az autómat. A rendőrség azt mondja, nem tud tenni semmit. Beülök egy taxiba, hogy hazamenjek, mikor kiszállok belőle, észreveszem hogy a pénztárcám bennhagytam a sofőr meg lelépett a pénzemmel. Megyek haza, otthon találom a feleségem az ágyban egy másik férfival. És amikor már nem bírom tovább, és véget akarok vetni az életemnek, akkor jössz te, és megiszod előlem a mérgezett italomat!