Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Crem
    Idézetek a nagyoktól...

Azok után, amiket a lapokban írtak a szexuális életemrő, néhány lányt bizonyosan kellemetlen meglepetések fognak érni... (Michael Hutchence, ex-INXS)

Nevetséges volna, ha én ezekre a kritikákra - miszerint én egy tehetségtelen seggfej vagyok -reagálnék. Gondolják, hogy George Michael dolgozott volna annyi ideig együtt velem, ha ez igaz lenne? (Andrew Ridgley, Wham!)

Kapcsolatban állok a szellemekkel; most épp egy öreg bádogossal Mezopotámiából. Akkor keresett kapcsolatot velem, mikor a házam körül egy bádogosmunkával foglalatoskodtam. (David Was)

A legnagyobb kívánságom? Szívesen röplabdáznék Anglia színeiben. (Betty Boo)

Egykor pár órára összezárattam magam a gitárral. Hát ne tudjátok meg, mit szenvedtem... (Gloria Estefan)

Egyszer találkoztam Billy Idol szüleivel. Komikus volt! El nem tudtam képzelni addig, hogy ennek a fickónak apja és anyja is van... (Phil Collins)

Valami nagyszerű történt velem a múltkor. Egyszer csak jött az utcán egy fagylaltoskocsi, én meg odamentem és vettem egy fagyit. Csak úgy ; óriási érzés volt! Képzeljétek: egyszerűen odamentem az utcán és vettem! Ez az igazi élet! (Jon Bon Jovi)

Michael utolsó szépségoperációja óta az emberek csak akkor tudnak megkülönböztetni bennünket, ha énekelni kezdek. (Janet Jackson)

Én még soha életemben nem tudtam pontosan eltalálni azt a kis sárga vacak labdát! (Martina Navratilova)

Képzeljétek; ott ünnepelnek a nézok, majd' egész Pittsburgh eljött a koncertre, én meg ott állok és azt mondom: Helló emberek, helló Detroit! Szóval nem azok vagytok? Micsoda blamázs... Pont olyan szitu volt, mint mikor valaki kijön a Wembley színpadán, s teli torokkal üvölti: Jó estét, Tokió! Pfuu.... (Paul McCartney)

Egy bizonyos nőtípus kedvel engem Az a típus, aki legalább egyszer már felvágta az ereit. A nőkre tett hatásom egyenesen arányos azzal, ahányszor már öngyilkosok akartak lenni. (Woody Allen)

,,Itt mindenki hülye, csak én vagyok helikopter?!" (Petróczki Edit)

"A halálbüntetés mellett vagyok. Aki rossz dolgokat csinál, annak megfelelő büntetést kell kapnia. Így legközelebb majd jobban meggondolja, hogy mit csinál" - Britney Spears

"A hazugságnak három fajtája létezik: hazugság, szemérmetlen hazugság és a statisztika." Mark Twain

A második milliót már becsületesen is meg lehet keresni. (Rockefeller)

Mindenki hazudik, de ez úgyse számít, mivel senki sem figyel. (Lieberman)