Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
Az iskolában osztályfőnöki órán az újrahasznosításról beszélget a tanárnő a gyerekekkel.
- Na gyerekek, ki tud mondani egy jó példát az újrahasznosításra?
Juditka jelentkezik:
- Amikor kapok egy almát, jól körberágom, hogy már csak a csutkája maradjon, a magokat összegyujtöm és elültetem, sok-sok almafát nevelek belolük, a maradékot pedig odaadom a disznóknak.
- Nagyon ügyes, szép példát hallhattunk - mondja a tanárno.
Pistike majd kiesik a padból, úgy jelentkezik:
- Én elmegyek a henteshez, veszek egy jó nagy gusztusos véreshurkát, hazamegyek, megsütöm, a végét óvatosan levágom, kinyomom a belsejét és megeszem, a borét ráhúzom a farkamra, jól megkúrom a novéremet, aztán ha végeztem, beleszarok és az egészet visszaviszem a henteshez, hogy büdös!