Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Ferenc4

Béla óriási monoklival a szeme alatt jelenik meg a munkahelyén. Kollégái kérdezgetik, mi történt vele.
    - Tegnap munkahelyi megbeszélés volt és Tamara, aki előttem ült, felállt, hogy felszólaljon. Ekkor észrevettem, hogy a szoknyája becsípődött a fenekébe és kihúztam. Erre akkora pofont adott, azt hittem, az épület szakadt rám.
    Pár hét múlva Kovács, ha lehet, még nagyobb monoklival jelenik meg. Ismét kérdezgetik a kollégái, mi történt.
    - Tegnap munkahelyi megbeszélés volt ismét és Tamara, aki előttem ült, felállt, hogy felszólaljon. Ekkor Józsi, aki mellettem ült, észrevette, hogy a szoknyája becsípődött a fenekébe és kihúzta.
    Én viszont tudtam, hogy nem szereti, ha más megigazítja, ezért visszadugtam...

Egy ügyvéd meghal, és Szent Péter elé kerül. Kérdezi tőle:
    - Miért kellett ilyen fiatalon meghalnom?
    - Fiatalon? - csodálkozik Szent Péter - Hiszen az ügyfeleidnek felszámolt munkaórák szerint már legalább 168 éves vagy!

Bemegy egy pasas a zöldségeshez:
    - Jó napot, mik azok a gömbök ott?
    - Narancs, uram, nem látott még ilyet?
    - Jó, akkor mérjen le 5 kilót, de csomagolja be egyenként, mert betegnek viszem.
    - Kérem.
    - És mik azok a hosszú zöld izék?
    - Kígyóuborka, nem látott még ilyet?
    - Jó, abból is kérek 5 kilót, de egyenként csomagolva, mert betegnek...
    - Kérem...
    - És mik azok a kicsi fekete bigyók abban a dobozban?
    - Mák, bazdmeg, de nem eladó!