Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
lord nihilus #39877 Annyira nem vicces, de egynek talán elmegy....
A VB kapitányok őszinte nyilatkozatai, vélemény :
Az őszinte nyilatkozatok:
A-CSOPORT
Luiz Felipe Scolari, Brazília szövetségi kapitánya: – Úgyis pucira verünk mindenkit. Kiket is kaptunk a csoportban?.
Niko Kovac, Horvátország szövetségi kapitánya: – Nem vagyunk mohók. Jó lesz nekünk az a második hely - a VB-n.
Miguel Herrera, Mexikó szövetségi kapitánya: – Mivel egyetlen normális játékosom sincs, így 0:0-ra fogunk játszani. Selejtezőkön bejött, nem?
Volker Finke, Kamerun szövetségi kapitánya: – Minden bizodalmunk Eto'-ban van... Hogy ő nem lesz? Akkor perec.
B-CSOPORT
Vicente del Bosque, Spanyolország szövetségi kapitánya: – A hollandok ellen jó meccset várok. Mint a múltkor.
Louis van Gaal, Hollandia szövetségi kapitánya: – De Jong kezdeni fog a spanyolok ellen.
Jorge Sampaoli, Chile szövetségi kapitánya: – Na, menjetek a …!
Ange Postecoglou, Ausztrália szövetségi kapitánya: – Nem lehetne újrasorsolni? Vagy rögbizni?
C-CSOPORT
José Pékerman, Kolumbia szövetségi kapitánya: – Máig nem tudom, mire fel lettünk kiemelve, de kösz még egyszer.
Fernando Santos, Görögország szövetségi kapitánya: – Sajnos, ez olyan szintű kvartett, hogy kénytelenek leszünk most az egyszer bunkerfocit játszani.
Sabri Lamouchi, Elefántcsontpart szövetségi kapitánya: – Hatalmas nálunk a pánik. Fogalmunk nincs, hogyan kell egy nem halál-csoportra felkészülni.
Alberto Zaccheroni, Japán szövetségi kapitánya: – Meleg lesz. A legfontosabb, hogy legyen nálunk naptej.
D-CSOPORT
Sebastián Bauzá, Uruguay szövetségi elnöke (Óscar Tabárez szövetségi kapitány műtét után lábadozik): – Meg kell nézni, milyen bajnokságban játszanak az olaszok. Rá kell nézni az angolok edzőjére. Csak Costa Ricától tartok.
Roy Hodgson, Anglia szövetségi kapitánya: – Suarez-t és Cavani-t levesszük a pályáról, Balotelli meg egy idióta. Costa Ricától tartok.
Cesare Prandelli, Olaszország szövetségi kapitánya: – Angliát és Uruguayt tudom, hol vannak. Costa Ricát nem ismerem. Tőlük tartok.
Jorge Luis Pinto, Costa Rica szövetségi kapitánya: – Senkitől sem tartok.
E-CSOPORT
Ottmar Hitzfeld, Svájc szövetségi kapitánya: – A siker kulcsa az lesz, hogy nem viszek ki Rióba svájcit.
Reinaldo Rueda, Ecuador szövetségi kapitánya: – Ha Honduras-t úgy készítik fel, ahogy én tettem, és ha a franciák oyan higgadtak lesznek, mint szoktak, akkor megcsípjük a második helyet.
Didier Deschamps, Franciaország szövetségi kapitánya: – Be kell látnom, hogy a játékosaim átlag IQ-ja a legalacsonyabb a 32 kijutott válogatotté közül. De ebből a csoportból még így is tovább lehet jutni.
Luis Fernando Suárez, Honduras szövetségi kapitánya: – El akartam kerülni az ősi riválisunkat, Ecuadort.
F-CSOPORT
Alejandro Sabella, Argentína szövetségi kapitánya: – Egyik csoportellenfelünkről sem tudok semmit. Sokkal jobban érdekelnek a brazil táncoslányok, az üdülőparadicsomok, meg a túristalátványosságok.
Safet Susic, Bosznia-Hercegovina szövetségi kapitánya: – Mindegy mi lesz, csak a horvátok essenek ki.
Carolos Queiroz, Irán szövetségi kapitánya: – Majd megpróbálunk focizni. Talán sikerül.
Stephen Keshi, Nigéria szövetségi kapitánya: – Ha nem szökik meg a csapat fele az első három napban, és ki tudok állítani 11 embert a pályára, akármi történhet.
G-CSOPORT
Joachim Löw, Németország szövetségi kapitánya: – Legalább bebizonyítom, hogy jobb edzó vagyok, mint Klinsmann.
Paulo Bento, Portugália szövetségi kapitánya: – Bármilyen kérdést akar feltenni, a válaszom: Cristiano Ronaldo.
Kwesi Appiah, Ghána szövetségi kapitánya: – Bizakodó vagyok, hiszen egyik ellenfelünk kapuját sem Suarez védi.
Jürgen Klinsmann, az Egyesült Államok szövetségi kapitánya: – Miért nem a hatalmas német birodalom válogatottját irányítom? Miért? Ó, miért?!
H-CSOPORT
Marc Wilmots, Belgium szövetségi kapitánya: – Lefoglaljuk a szállást – a döntőig.
Vahid Halilhodzic, Algéria szövetségi kapitánya: – Nem turistaként érkezünk Brazíliába, hanem pofozógépként.
Fabio Capello, Oroszország szövetségi kapitánya: – Ezekkel elboldogulunk.
Hong Mjung Bo, Dél-Korea szövetségi kapitánya: – Kérem szépen, hol lehet itt bírót venni?