Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • lord nihilus
    Annyira nem vicces, de egynek talán elmegy....

A VB kapitányok őszinte nyilatkozatai, vélemény :

Az őszinte nyilatkozatok:
    A-CSOPORT
    Luiz Felipe Scolari, Brazília szövetségi kapitánya: – Úgyis pucira verünk mindenkit. Kiket is kaptunk a csoportban?.
    Niko Kovac, Horvátország szövetségi kapitánya: – Nem vagyunk mohók. Jó lesz nekünk az a második hely - a VB-n.
    Miguel Herrera, Mexikó szövetségi kapitánya: – Mivel egyetlen normális játékosom sincs, így 0:0-ra fogunk játszani. Selejtezőkön bejött, nem?
    Volker Finke, Kamerun szövetségi kapitánya: – Minden bizodalmunk Eto'-ban van... Hogy ő nem lesz? Akkor perec.

B-CSOPORT
    Vicente del Bosque, Spanyolország szövetségi kapitánya: – A hollandok ellen jó meccset várok. Mint a múltkor.
    Louis van Gaal, Hollandia szövetségi kapitánya: – De Jong kezdeni fog a spanyolok ellen.
    Jorge Sampaoli, Chile szövetségi kapitánya: – Na, menjetek a …!
    Ange Postecoglou, Ausztrália szövetségi kapitánya: – Nem lehetne újrasorsolni? Vagy rögbizni?

C-CSOPORT
    José Pékerman, Kolumbia szövetségi kapitánya: – Máig nem tudom, mire fel lettünk kiemelve, de kösz még egyszer.
    Fernando Santos, Görögország szövetségi kapitánya: – Sajnos, ez olyan szintű kvartett, hogy kénytelenek leszünk most az egyszer bunkerfocit játszani.
    Sabri Lamouchi, Elefántcsontpart szövetségi kapitánya: – Hatalmas nálunk a pánik. Fogalmunk nincs, hogyan kell egy nem halál-csoportra felkészülni.
    Alberto Zaccheroni, Japán szövetségi kapitánya: – Meleg lesz. A legfontosabb, hogy legyen nálunk naptej.

D-CSOPORT
    Sebastián Bauzá, Uruguay szövetségi elnöke (Óscar Tabárez szövetségi kapitány műtét után lábadozik): – Meg kell nézni, milyen bajnokságban játszanak az olaszok. Rá kell nézni az angolok edzőjére. Csak Costa Ricától tartok.
    Roy Hodgson, Anglia szövetségi kapitánya: – Suarez-t és Cavani-t levesszük a pályáról, Balotelli meg egy idióta. Costa Ricától tartok.
    Cesare Prandelli, Olaszország szövetségi kapitánya: – Angliát és Uruguayt tudom, hol vannak. Costa Ricát nem ismerem. Tőlük tartok.
    Jorge Luis Pinto, Costa Rica szövetségi kapitánya: – Senkitől sem tartok.

E-CSOPORT
    Ottmar Hitzfeld, Svájc szövetségi kapitánya: – A siker kulcsa az lesz, hogy nem viszek ki Rióba svájcit.
    Reinaldo Rueda, Ecuador szövetségi kapitánya: – Ha Honduras-t úgy készítik fel, ahogy én tettem, és ha a franciák oyan higgadtak lesznek, mint szoktak, akkor megcsípjük a második helyet.
    Didier Deschamps, Franciaország szövetségi kapitánya: – Be kell látnom, hogy a játékosaim átlag IQ-ja a legalacsonyabb a 32 kijutott válogatotté közül. De ebből a csoportból még így is tovább lehet jutni.
    Luis Fernando Suárez, Honduras szövetségi kapitánya: – El akartam kerülni az ősi riválisunkat, Ecuadort.

F-CSOPORT
    Alejandro Sabella, Argentína szövetségi kapitánya: – Egyik csoportellenfelünkről sem tudok semmit. Sokkal jobban érdekelnek a brazil táncoslányok, az üdülőparadicsomok, meg a túristalátványosságok.
    Safet Susic, Bosznia-Hercegovina szövetségi kapitánya: – Mindegy mi lesz, csak a horvátok essenek ki.
    Carolos Queiroz, Irán szövetségi kapitánya: – Majd megpróbálunk focizni. Talán sikerül.
    Stephen Keshi, Nigéria szövetségi kapitánya: – Ha nem szökik meg a csapat fele az első három napban, és ki tudok állítani 11 embert a pályára, akármi történhet.

G-CSOPORT
    Joachim Löw, Németország szövetségi kapitánya: – Legalább bebizonyítom, hogy jobb edzó vagyok, mint Klinsmann.
    Paulo Bento, Portugália szövetségi kapitánya: – Bármilyen kérdést akar feltenni, a válaszom: Cristiano Ronaldo.
    Kwesi Appiah, Ghána szövetségi kapitánya: – Bizakodó vagyok, hiszen egyik ellenfelünk kapuját sem Suarez védi.
    Jürgen Klinsmann, az Egyesült Államok szövetségi kapitánya: – Miért nem a hatalmas német birodalom válogatottját irányítom? Miért? Ó, miért?!

H-CSOPORT
    Marc Wilmots, Belgium szövetségi kapitánya: – Lefoglaljuk a szállást – a döntőig.
    Vahid Halilhodzic, Algéria szövetségi kapitánya: – Nem turistaként érkezünk Brazíliába, hanem pofozógépként.
    Fabio Capello, Oroszország szövetségi kapitánya: – Ezekkel elboldogulunk.
    Hong Mjung Bo, Dél-Korea szövetségi kapitánya: – Kérem szépen, hol lehet itt bírót venni?