Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
Én valamék nap mentem a kocsimmal a Rákóczi úton és nem messze a Keletitől van egy rasnya, ezüst színű irodaház jobbra, aminek ilyen kerek sarka van és majdnem benyúlik az út fölé. Namost annak olyan hülye konkáv része van ott, hogy az ablakok alatt ilyen rácsok vannak kitéve. Gondolkodtam, hogy miért is? Jaaa, mondom ezt nem lehet mosni ilyen sima külső alkalmatosságról (lift vagy mi), hanem ipari alpinisták kellenek hozzá. Várjunk csak... alPINIsták! Mi követezik ebből? Há PINA! Ettől rögtön jobb kedvre is derültem, még ha rohatt hétfő reggel volt is és máris jobban telt a napom.
Ezért mondom, hogy bezony mindenből egy, max. két iterációs lépésben EL KELL TUDNI jutni a pináig. Ami a legszebb dolog a világon ugye... :DDD