Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • picket
    Ez nem így működik. Nincs jogod meghatározni, hogy mi tartozik a humor kategóriába, és gyanítom "szaktudásod" sincs. Ha valaki nevet rajta, neki vicces, akkor ez az ő érzése, az ő magánügye. Ha ezt te kívülről meg akarod változtatni, meg akarod neki szabni, hogy hogyan kell éreznie, akkor szerintem neked jobban kell az önvizsgálat, mint annak, aki morbid dolgokon nevet. Én sem értem néha, egyesek min képesek nevetni, de ez így működik. Én pl rezzenéstelen arccal végig tudok nézni bármennyi Happy Tree Friends-et (nem mintha akarnék, mert rosszul esik), de akár Sas-kabarét is (bár az is a rosszul esik kategória). Szerintem egyik sem vicces, nem értem azokat, akiknek tetszik, esetenként még helytelenítem is, de nem akarom nekik megszabni, hogy "márpedig ez nem humor". Nem létezik a nagy pecsét, amit piros pecsétpárnába mártva TE rácsaphatod a neked nem tetsző dolgokra, hogy "NEM HUMOR, ELUTASÍTVA".