Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
Stockbauer33 #39436 3 rendőr elhatározza, h partyba vágnak egy kurvát!... Elmennek, kiválasztanak egyet, felviszik a lakásra, lekapcsolják a villanyt, és elkezdik a "partyt"!!!... 10 perc múlva az egyik rendőr felkapcsolja a villanyt: -Héj, csináljunk már vmi rendszert, mert harmadszor szopok!!!!
Egy fiatal pár étterembe megy vacsorázni. A fiatalember meglátja, hogy Korda György éppen megy a WC-re, utánamegy s megszólítja:
- Elnézést Művész Úr! Elhoztam a menyasszonyomat vacsorázni és szeretnék előtte egy kicsit felvágni. Megoldható lenne, hogy odajön az asztalunkhoz és úgy köszöntene mint egy régi ismerőst?
- Dehogyisnem! Hogy hívják?
- Ferenc.
A férfi visszamegy az asztalához majd jön Korda:
- Szevasz Ferikém de régen találkoztunk!
- Jaj Gyuri húzzál már innen a gecibe!
Idős házaspár, 50. házassági évfordulója, gyertyafény, miegymás... -
Papa, emlékszel, hogy pont 50 évvel ezelőtt mire gondoltál ?
- Emlékszem bizony.
- És mi volt az???
- Az, hogy hülyére baszlak, és löttyedtre szopom a csöcsöd.
- És most mire gondolsz?
- Hát, hogy sikerült...:D:D:D:D:D:D:D
Nő sms-t küld a szerelmének:
Szerelmem, ha épp alszol, küldd el nekem az álmaidat. Ha épp nevetsz, küldd el nekem a mosolyodat. Ha épp sírsz, küldd el nekem a könnyeidet. Szeretlek!
Válasz:
Éppen szarok, mit küldjek???
Hát csókolom! A gazsit kérném!
- Nem tudom adni, épp fürdik.
- Fürdik?! Elnézést, téves.:DDDD
Fiú simogatja a lány hátát.
- Mit keresel drágám?
- A melleidet.
- De azok elől vannak!
- Ott már kerestem!:PPPPP
Fiú: -Szija aranyom
Csaj: -Hello