Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Frozen Whispers
    A traktoros mellé a piroslámpánál beáll egy sportkocsis. Majd a tata fejébe röhög. Azt mondja a tata:
    - Na gyorsuljunk kistojás!!!
    A sportkocsis könnyen veszi, és döngetni kezdi a motort. Zöldre vált a lámpa. Már 150km/h-val megy. Hátranéz ott a traktoros a nyomában. Felrakja negyedikbe majd ötödikbe 220km/h, hátranéz még mindig ott a traktoros. Hatodik végsebességen 260km/h hátranéz, lassan utoléri a traktoros. Már mellete van erre odaszól a sportkocsis csávó:
    - Mi van ezzel a traktorral öreg?
    Öreg tata:
    - Nem veszi azt a k***a kettest...

Amerikában kirándul a trabantos, de elromlik az autója.
    Beviszi egy szervizbe.
    A szerelő megnézi, és azt mondja, jöjjön vissza másnap, addigra készen lesz.
    Úgy is történik. A trabantos beül, hogy kipróbálja.
    Ahogy elfordítja az indítókulcsot, a trabi visító füstölgő kerekekkel, száznyolcvannal elhúz vagy két kilométert, leblokkol, majd ugyanilyen módon hátrafelé is végrehajtja a produkciót.
    ... A sofőr elképedve száll ki, és odafordul a szerelőhöz:
    - Hu! Ez szuper lett, csak azt nem értem, miért megy egyszer előre, aztán meg ugyanannyit hátra?
    A szerelő felnyitja a motorháztetőt, majd fejet vakarva megszólal:
    - Elnézést uram, de csak egy Buick ablaktörlőmotort tudtam beletenni.

Egy autós emelt hangon azt mondja a kutasnak:
    - Árulja el nekem, hogy miért tartják zárva a vécét? Csak nem attól félnek hogy valaki kitakarítja?