Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • tigeroo
    a nagy segélyszervezetek egyáltalán nem adnak húst az éhezőknek. ugyanannyi földterületen 30-40x annyi zöldséget lehet megtermelni mint húst. a világ összes búzájának a felét takarmányként használják. ez a föld simán eltarthatna MÉG 20 milliárd embert. mi azért élünk (viszonylag) jól, mert a másik 2/3-a a világnak éhezik. nem lenne szükséges állatokat ölni és enni. szerintem ha a földön minden életet és egymást is tisztelnénk (beleértve az állatokat is) akkor nem tartanánk itt, és ebből a duális felfogásból ered minden rasszizmus és igazságtalanság is (ez még belefér, na még ez a kiskapu is, hoppá akkor már ezis legyen legális, ha a fa mögött iszik az iszlám akkor azt lehet mert nem látja allah stb stb.)

#39193: faterom vadász, jártam énis tavalyig. szal mondjuk egy fácánt kizsigerelnék csukott szemmel most is. de pont hogy láttam elég szenvedést a szemekben, hallottam már tehenet sírni hetekig a borja után. jobban érzem magam így, ennyi. tiszteletben tartom a ti véleményeteket is, de nekem ezek az elveim ezzel az egésszel kapcsolatban. nekem az a furcsa ha valaki kurvanagy radikális állatvédő de szemrebbenés nélkül eszik húst. mi furán nézünk a kutyaevő japánokra, pedig őkis csak szokás miatt eszik meg. tiis csak azért néztek furcsán mert nem megszokott ez a látásmód. ez van, különbözők vagyunk.

Szerinted az normális dolog, hogy valaki direkt éhezteti meg veri a kutyáját?

Nem, de nekem már azis állatkínzás ha normális helyen gyorsan megölik a szegény állatot.