Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
Itt van egy hír, amiben már sok motívum előfordul, igaz még "csak" 26,8 fok van 28,6 helyett (egy kis fokozás a vicc oldaláról, a számok stimmelnek) , de a szöveg további része már nagyjából fedi a vicc szövegét - el tudom képzelni, hogy valahol itt alakulhatott ki, az MTI adta ki a hírt, tehát rengetegen átvették, és a hírben említett eredeti újságcikkben sem szerepel, viszont a szöveg már ott is elég pontos.
Bodzaforduló egyébként híres a nagy hidegeiről, idén télen -32 fokot is mértek, valószínűleg emiatt került elő újra a vicc. A polgármester szövegszerű nyilatkozatát (ha volt ilyen) 10 perc keresgéléssel nem találtam meg, könnyen lehet, hogy ezt már utólag költötték hozzá, alakították párbeszédes formába :)
Előfordulhat, hogy valamilyen televíziós- vagy rádióadásban megtörtént ilyesmi, és onnan indult, nem tudom.