Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Dzsini
    Itt van egy hír, amiben már sok motívum előfordul, igaz még "csak" 26,8 fok van 28,6 helyett (egy kis fokozás a vicc oldaláról, a számok stimmelnek) , de a szöveg további része már nagyjából fedi a vicc szövegét - el tudom képzelni, hogy valahol itt alakulhatott ki, az MTI adta ki a hírt, tehát rengetegen átvették, és a hírben említett eredeti újságcikkben sem szerepel, viszont a szöveg már ott is elég pontos.

Bodzaforduló egyébként híres a nagy hidegeiről, idén télen -32 fokot is mértek, valószínűleg emiatt került elő újra a vicc. A polgármester szövegszerű nyilatkozatát (ha volt ilyen) 10 perc keresgéléssel nem találtam meg, könnyen lehet, hogy ezt már utólag költötték hozzá, alakították párbeszédes formába :)
    Előfordulhat, hogy valamilyen televíziós- vagy rádióadásban megtörtént ilyesmi, és onnan indult, nem tudom.