Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
Élt egyszer egy szerelmes pár, aki nagyon hitt a spiritualizmusban és a reinkarnációban. Megígérték egymásnak, hogy ha valamelyikük meghal, akkor a másik megpróbál kapcsolatba lépni vele a másvilágon, pontosan 30 nappal a halála után.
Sajnos, néhány héttel késõbb, a fiatal férfi meghalt autóbalesetben. A lány, az eskühõz híven megpróbált kapcsolatba lépni vele a szellemvilágban, pontosan 30 nappal késõbb.A szeánszon a lány szólítani kezdte a barátját,
"John, John, Márta vagyok. Hallasz engem?" Erre egy szellemhang válaszolt neki, "Igen Márta, John vagyok, hallak téged."
Márta könnyekkel teli szemmel megkérdezte, "Oh, John, milyen az a hely, ahol vagy?"
"Gyönyörû. Azúrkék az ég, enyhe szellõ fújdogál, majdnem mindig süt a nap", mondta a hang.
"És mit csináltok egész nap?" kérdezte Márta.
"Hát, Márta... napfelkelte elõtt felkelünk, eszünk egy kis reggelit, és utána egész ebédig szeretkezünk. Ebéd után, szundítunk kettõig, utána pedig szeretkezünk kb. ötig. Vacsora után megint nekiesünk, amíg el nem alszunk, úgy 11 óra körül.
Márta egy kicsit meglepõdve kérdezi, "Tényleg ilyen lenne a Mennyország?!?!"
"Mennyország? Milyen mennyország? Én nyúl vagyok Arizonában."