Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
A választásokon a MIÉP kerül kormányra. Bekasztniznak 3 csókát, két fehér embert meg egy cigányt. Kérdezik egymástol, hogy ki miért van bent.
Mondja az első fehér:
-Én megfojtottam a feleségem, baltával felaprítottam és elástam az erdőben. Kaptam 15 évet. Ebből elengedtek 10-et, jó magaviseletért további 3-at, egy évet már ültem, jövőre szabadulok.
Mondja a másik fehér:
-Én megerőszakoltam az anyámat és a húgomat. Kaptam 10 évet. Ebből elengedtek 5-öt, jó magaviseletért további 3-at, egy évet már ültem, jövőre szabadulok.
Hát te mér ülsz, cigány?
-Kaptam 20 évet, mert kivilágitatlanul bicikliztem az úton. Elengedtek belőle 3 hónapot, mert fényes nappal vót.