Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Zajonc
    - Hogy hívják a japán prostit?
    - Ugrika Kukira.

- Miért irigylik egymást a nõs és a nõtlen férfiak?
    - Mind azt hiszik, a másiknak több szex jut.

Egy öreg papa feleségül vesz egy fiatal, csinos nõt. Eljön a nászéjszaka. A papa kijön a fûrdõszobából, farkán koton, az orrán 1 ruhaszárító csipesz. A nõ megkérdezi:
    - Minek a farkadra a koton?
    Mire a papa:
    - Nem akarok gyereket csinálni az elsõ éjszakán.
    - És minek az orrodra az a csipesz?
    - Nem bírom az égett gumiszagot!!!

Egy nõ lehajol a vonaton és egy csávónak megtetszik a segge, erre azt kérdezi:
    - Bocsánat hölgyem, megérne húszezer Ft-ot ha megfoghatnám a fenekét.
    - Uram, mit képzel!
    A fickó utána is mondja:
    - Megérne ötvenezer Ft-ot.
    - Na jó - mondja a nõ, és letolja a bugyiját. - Na, most miért nem simogatja?
    Mire a csávó:
    - Nincs nálam pénz.

A királyfi nõsülni szeretne, de csak szûz királylányt akar elvenni. A szomszéd király megengedi, hogy válasszon három eladó lánya közül. Bemegy a legidõsebb lányhoz, elõveszi a farkát, és megkérdezi:
    - Mi ez királylány?
    - Hát ez egy f@sz.
    Na, ez nem szûz, gondolja a királyfi, és bemegy a középsõ királylányhoz. Annak is megmutatja, az is felismeri. Elkeseredik a királyfi, utolsó reménye a legkisebb királylány. Bemegy hát hozzá is:
    - Mi ez? - kérdi a farkát elõvéve a királyfi.
    - Nem tudom. - mondja a királylány.
    Örül a királyfi, hetedhét országra szóló lagzit csapnak, elérkezik a nászéjszaka, s a királyfi ismét megkérdezi:
    - Mi ez?
    - Mondtam már, hogy nem tudom.
    - Ez f@sz. - mondja a királyfi.
    - Eeeeez f@sz? A sárkányé, AZ f@sz!

Férfi és a nõ beszélgetnek szeretkezés közben: Mondja a férfi:
    - Ha egy centivel hosszabb lenne, én lennék a király!
    Erre a nõ:
    - Ha egy centivel rövidebb lenne, te lennél a királynõ!