Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
Zajonc #38203 - Hogy hívják a japán prostit?
- Ugrika Kukira.
- Miért irigylik egymást a nõs és a nõtlen férfiak?
- Mind azt hiszik, a másiknak több szex jut.
Egy öreg papa feleségül vesz egy fiatal, csinos nõt. Eljön a nászéjszaka. A papa kijön a fûrdõszobából, farkán koton, az orrán 1 ruhaszárító csipesz. A nõ megkérdezi:
- Minek a farkadra a koton?
Mire a papa:
- Nem akarok gyereket csinálni az elsõ éjszakán.
- És minek az orrodra az a csipesz?
- Nem bírom az égett gumiszagot!!!
Egy nõ lehajol a vonaton és egy csávónak megtetszik a segge, erre azt kérdezi:
- Bocsánat hölgyem, megérne húszezer Ft-ot ha megfoghatnám a fenekét.
- Uram, mit képzel!
A fickó utána is mondja:
- Megérne ötvenezer Ft-ot.
- Na jó - mondja a nõ, és letolja a bugyiját. - Na, most miért nem simogatja?
Mire a csávó:
- Nincs nálam pénz.
A királyfi nõsülni szeretne, de csak szûz királylányt akar elvenni. A szomszéd király megengedi, hogy válasszon három eladó lánya közül. Bemegy a legidõsebb lányhoz, elõveszi a farkát, és megkérdezi:
- Mi ez királylány?
- Hát ez egy f@sz.
Na, ez nem szûz, gondolja a királyfi, és bemegy a középsõ királylányhoz. Annak is megmutatja, az is felismeri. Elkeseredik a királyfi, utolsó reménye a legkisebb királylány. Bemegy hát hozzá is:
- Mi ez? - kérdi a farkát elõvéve a királyfi.
- Nem tudom. - mondja a királylány.
Örül a királyfi, hetedhét országra szóló lagzit csapnak, elérkezik a nászéjszaka, s a királyfi ismét megkérdezi:
- Mi ez?
- Mondtam már, hogy nem tudom.
- Ez f@sz. - mondja a királyfi.
- Eeeeez f@sz? A sárkányé, AZ f@sz!
Férfi és a nõ beszélgetnek szeretkezés közben: Mondja a férfi:
- Ha egy centivel hosszabb lenne, én lennék a király!
Erre a nõ:
- Ha egy centivel rövidebb lenne, te lennél a királynõ!