Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
Zajonc #38195 Taxis visz egy utast, amikor észreveszik, hogy az út mellett párzik két kutya. A taxis büszkén megjegyzi:
- Én és a feleségem minden éjjel így csináljuk.
Az utas szomorúan mondja:
- Az én feleségem sajnos nagyon konzervatív, csak a hagyományos pózokat szereti.
A taxis nekiáll tanácsot adni:
- Próbáljon meg este megitatni az asszonnyal két pohár Martinit, meglátja, sokkal készségesebb lesz.
Másnap megint találkoznak, a taxis megkérdi:
- Na, használt a két Martini?
- Igen, de tízet kellett megitatnom vele...
- Hogyan? Az nagyon sok!
- Igen, az elsõ két Martini után már nem volt kifogása az új póz ellen, de további nyolc kellett hozzá, hogy hajlandó legyen felvenni a szájkosarat...!!!
- Te Béla, ismered a szexrodeót?
- Még soha nem halottam felõle. Mesélj róla valamit!
- Szóval: hátulról megleped a feleséged, és amikor már kellõképen belemelegedtetek a játékba, gyöngéden a fülébe súgod: "Tudod, drágám, ez a figura, amit a barátnõm is a legjobban szeret!"
- Na és?
- Na és ezután minimum egy percig rajta kell maradni!
Betér egy férfi a nyilvánosházba, s kérdi a Madame-ot:
- Valami specialitásra vágyom, mit tud ajánlani?
- George - kiált fel a Madame az emeletre -, szólj Marynek! Kétszázötven dollár lesz.
- Hm.. Nincs valami olcsóbb ajánlata?
- George! Janette-nek szólj! Százötven dollár lesz.
- Nézze, asszonyom, én úgy ötven dollárt szánok a dologra.
- George, gyere le! Az úr téged keres!
Leila, a hastáncosnõ éppen napi aerobik gyakorlatát végzi otthon a fürdõszobában, amikor egy spárga alkalmával cuppp, ott ragad a padlóburkolón. Próbál felállni, de a vákuum erõsebb. Hiába minden próbálkozás, csak nem sikerül. Megérkezik a férj, aki azonnal Leila segítségére siet, de õ sem tudja felemelni, a vákuum csak nem enged. A férj felhívja egy barátját, hogy segítséget kérjen.
- Hát - mondja a barát -, szerintem próbáld meg erotikusan simogatni a melleit.
- És gondolod, hogy attól majd fel tudom emelni?
- Hát azt nem, de talán így majd el tudod húzni az elsõ fugáig.
- Mi az? Szûzhártya hét kis lyukkal?
- Hófehérke.
- És mi az? Szûzhártya hét kicsi, és egy nagy lyukkal?
- Megérkezett a királyfi.
- És továbbá mi az? Szûzhártya hét kicsi, egy nagy és egy még nagyobb lyukkal?
- A királyfi lóval jött.