Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Zajonc
    Taxis visz egy utast, amikor észreveszik, hogy az út mellett párzik két kutya. A taxis büszkén megjegyzi:
    - Én és a feleségem minden éjjel így csináljuk.
    Az utas szomorúan mondja:
    - Az én feleségem sajnos nagyon konzervatív, csak a hagyományos pózokat szereti.
    A taxis nekiáll tanácsot adni:
    - Próbáljon meg este megitatni az asszonnyal két pohár Martinit, meglátja, sokkal készségesebb lesz.
    Másnap megint találkoznak, a taxis megkérdi:
    - Na, használt a két Martini?
    - Igen, de tízet kellett megitatnom vele...
    - Hogyan? Az nagyon sok!
    - Igen, az elsõ két Martini után már nem volt kifogása az új póz ellen, de további nyolc kellett hozzá, hogy hajlandó legyen felvenni a szájkosarat...!!!

- Te Béla, ismered a szexrodeót?
    - Még soha nem halottam felõle. Mesélj róla valamit!
    - Szóval: hátulról megleped a feleséged, és amikor már kellõképen belemelegedtetek a játékba, gyöngéden a fülébe súgod: "Tudod, drágám, ez a figura, amit a barátnõm is a legjobban szeret!"
    - Na és?
    - Na és ezután minimum egy percig rajta kell maradni!

Betér egy férfi a nyilvánosházba, s kérdi a Madame-ot:
    - Valami specialitásra vágyom, mit tud ajánlani?
    - George - kiált fel a Madame az emeletre -, szólj Marynek! Kétszázötven dollár lesz.
    - Hm.. Nincs valami olcsóbb ajánlata?
    - George! Janette-nek szólj! Százötven dollár lesz.
    - Nézze, asszonyom, én úgy ötven dollárt szánok a dologra.
    - George, gyere le! Az úr téged keres!

Leila, a hastáncosnõ éppen napi aerobik gyakorlatát végzi otthon a fürdõszobában, amikor egy spárga alkalmával cuppp, ott ragad a padlóburkolón. Próbál felállni, de a vákuum erõsebb. Hiába minden próbálkozás, csak nem sikerül. Megérkezik a férj, aki azonnal Leila segítségére siet, de õ sem tudja felemelni, a vákuum csak nem enged. A férj felhívja egy barátját, hogy segítséget kérjen.
    - Hát - mondja a barát -, szerintem próbáld meg erotikusan simogatni a melleit.
    - És gondolod, hogy attól majd fel tudom emelni?
    - Hát azt nem, de talán így majd el tudod húzni az elsõ fugáig.

- Mi az? Szûzhártya hét kis lyukkal?
    - Hófehérke.
    - És mi az? Szûzhártya hét kicsi, és egy nagy lyukkal?
    - Megérkezett a királyfi.
    - És továbbá mi az? Szûzhártya hét kicsi, egy nagy és egy még nagyobb lyukkal?
    - A királyfi lóval jött.