Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Zajonc
    Sánta bemegy a cukrászdába:
    - Jó napot kívánok. Van rétes?
    - Sajnos nincs.
    Sánta elindul az ajtó felé. Bejönn egy kis fiú, kér egy rétest, kifizeti és kimegy. Sánta visszamegy és megkérdezi:
    - Nekem mért nem adott rétest?
    - Hát tudja: Aki nem lép egyszerre...

- Miért sír a szerb kislány?
    - Mert nem szabad Bosznia.

Két szûzhártya beszéget:
    - Hová mész ma este?
    - Moziba, és te?
    - Nem tudom, de majd csak kilyukadok valahol.

Két idõs bácsika beszélget:
    - Koma, te hogy szoktál otthon szexelni?
    - Hát, húzok az asszony fejére egy gázálarcot.
    - Gázálarcot? Minek?
    - Hát, így egyrészt nem látom milyen csúnya, másrészt nem érzem milyen büdös a szája, és ha meg befogom a lyukat, úgy mozog, mint egy húszéves.

Mikulás az óvodában... Felülteti a 4 éves Pistikét a térdére, megcirógatja az arcát és megkérdezi:
    - Na Pistike, mit kérsz?
    - Puncit...
    - Öööö... Hogy micsodát?
    - Puncit! És ne mondd, hogy nincsen, mert éreztem a szagát az ujjadon...

- Miért vigyorog a kertitörpe?
    - Mert csiklandozza a fû a kukiját.

- Két golyó a kezedben, mi az?
    - Egy férfi teljes figyelme.

A férj frissen fürödve kijön a fürdõszobából, s félreérthetetlen gesztussal bújik be az ágyba az asszony mellé. A nõ persze rögtön jön a kifogással:
    - Most ne! Fáj a fejem!
    Mire a férj:
    - Tökéletes! Éppen most kentem be a farkam aszpirinnel a fürdõszobában. Már csak azt kell eldöntened, hogy szájon át veszed be vagy kúp formájában!?

A plasztikai sebész kitalált egy új módszert az arcbõr feszessé tételére. Magyarázza a páciensnek:
    - Egy rejtett csavart operálok a feje tetejére. Amikor úgy érzi, hogy a bõr egy kicsit ráncosabb, csak egy apró csavarás, és újra feszes az arca.
    A nõnek nagyon tetszik a dolog, aláveti magát a beavatkozásnak. Néhány hónap múlva azonban visszajön az orvoshoz.
    - Doktor úr! Nézze, milyen zacskók lettek a szemem alatt!
    - Asszonyom! Azok nem zacskók, hanem a mellei. És ha még sokat
    baszakodik azzal a csavarral, hamarosan szakálla is lesz!