Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
Zajonc #38168 Egy házaspár szafarin vesz részt. Egyszercsak az asszonyt egy óriási hím gorilla kezdi kerülgetni. Látszik rajta, hogy rájött a párzási kedv. Az asszony felmenekül elõle egy fára, a gorilla utána. Az asszony kétségbeesetten sikoltozni kezd a férjének:
- Béla csinálj már valamit! Ez a gorilla meg akar erõszakolni!
A férj röhögve:
- Na ennek próbáld bemagyarázni, hogy fáj a fejed!
Biológia órán Móricka majd kiesik a padból, úgy jelentkezik. Végre a tanító néni észreveszi és felszólítja:
- Mi van kisfiam, mit szeretnél mondani?
- Csak azt szeretném kérdezni, hogy a szívnek van-e lába?
- Ejnye, ejnye Móricka. Nem rég tanultunk a szívrõl. Hogyan kérdezhetsz ilyen butaságot?
- Nem értem tanító néni, tegnap este lefekvés után akkor miért ismételgette édesapám hangosan, hogy: "Szívecském, szét a lábakat"?
Egy férfi autója végzetesen meghibásodik, nem tudja folytatni az útját, esteledik. Bekopog egy közeli tanyába, szállást kérni. Egy nõ nyit ajtót, a férfi elmondja a kérését, mire a nõ:
- Egyedülálló vagyok, értse meg, nem adhatok szállást!
A férfi könyörögve ismétli kérését, nyomatékul hozzá teszi:
- Asszonyom, bízzon meg bennem, én gentleman vagyok.
A nõ végül ad szállást. Másnap reggel a férfi kinéz az ablakon, látja, hogy a nõ már a baromfiudvarban van, kimegy hozzá. Gondolja, csak csipkelõdik egy kicsit:
- Asszonyom! Nem sok ez az tíz kakas ehhez az öt tyúkhoz?
- Nem, mert abból a tízbõl csak egy kakas, a többi gentleman.
- Miért mondják a nõk, hogy a szülés a legnagyobb fájdalom?
- Mert még sose voltak tökönrúgva.
- Miért nem nõsülsz meg, Péter?
- Ugyan minek? Két testvér is ellát és szüntelenül kényeztetnek.
- A testvérek nem pótolhatják a feleséget.
- Ugyan miért nem? Hiszen nem az én testvéreim!