Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Zajonc
    Egy házaspár szafarin vesz részt. Egyszercsak az asszonyt egy óriási hím gorilla kezdi kerülgetni. Látszik rajta, hogy rájött a párzási kedv. Az asszony felmenekül elõle egy fára, a gorilla utána. Az asszony kétségbeesetten sikoltozni kezd a férjének:
    - Béla csinálj már valamit! Ez a gorilla meg akar erõszakolni!
    A férj röhögve:
    - Na ennek próbáld bemagyarázni, hogy fáj a fejed!

Biológia órán Móricka majd kiesik a padból, úgy jelentkezik. Végre a tanító néni észreveszi és felszólítja:
    - Mi van kisfiam, mit szeretnél mondani?
    - Csak azt szeretném kérdezni, hogy a szívnek van-e lába?
    - Ejnye, ejnye Móricka. Nem rég tanultunk a szívrõl. Hogyan kérdezhetsz ilyen butaságot?
    - Nem értem tanító néni, tegnap este lefekvés után akkor miért ismételgette édesapám hangosan, hogy: "Szívecském, szét a lábakat"?

Egy férfi autója végzetesen meghibásodik, nem tudja folytatni az útját, esteledik. Bekopog egy közeli tanyába, szállást kérni. Egy nõ nyit ajtót, a férfi elmondja a kérését, mire a nõ:
    - Egyedülálló vagyok, értse meg, nem adhatok szállást!
    A férfi könyörögve ismétli kérését, nyomatékul hozzá teszi:
    - Asszonyom, bízzon meg bennem, én gentleman vagyok.
    A nõ végül ad szállást. Másnap reggel a férfi kinéz az ablakon, látja, hogy a nõ már a baromfiudvarban van, kimegy hozzá. Gondolja, csak csipkelõdik egy kicsit:
    - Asszonyom! Nem sok ez az tíz kakas ehhez az öt tyúkhoz?
    - Nem, mert abból a tízbõl csak egy kakas, a többi gentleman.

- Miért mondják a nõk, hogy a szülés a legnagyobb fájdalom?
    - Mert még sose voltak tökönrúgva.

- Miért nem nõsülsz meg, Péter?
    - Ugyan minek? Két testvér is ellát és szüntelenül kényeztetnek.
    - A testvérek nem pótolhatják a feleséget.
    - Ugyan miért nem? Hiszen nem az én testvéreim!