Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Zajonc
    Két sperma beszélget:
    - Te, látsz itt valahol méhet?
    - Nem.
    - Akkor ez szopás!

Amszterdamban az egyik piroslámpás ház elõtt két kutya egymásba feledkezve élvezi a nap örömeit. Egy tíz év körüli fiúcska figyeli őket.
    A kutyák az akció közben éppen a pinceablak felé közelednek, és egyszer csak zsupsz! - leesnek a pincébe.
    A kisfiú odarohan a kupleráj ajtajához, bekopogtat, majd kiabálni kezd:
    - Kurva néni! Kurva néni! Tessék gyorsan kijönni! Beesett a reklám a pincébe!

Egy félénkebb férfi elmegy egy bárba, és ott kiszúr egy gyönyörű; nőt. (őzbőr kabát, finom, intelligens arc, súlyos, kerek mellek, vékony derék, káprázatos lábak, válligérő mézszőke haj, igéző zöld szemek.)
    Miután hosszan gyüjtögeti a bátorságot, végül odasomfordál, és habozva megkérdezi:
    - Hmmm? Nem bánná, ha beszélgetnénk egy kicsit??
    Mire a nő, teljes hangerővel:
    - NEM AKAROK VELED BASZNI! KOPJ LE!!
    Természetesen mindenki rájuk bámul, a fickó szörnyű zavarban visszasündörög a bárpulthoz. Eltelik néhány perc, amikor a nő föláll, és odamegy hozzá. Rámosolyog, és így szól:
    - Sajnálom, ami az előbb történt. Bocsásson meg, kérem! Én egy pszichológus vagyok, és azt tanulmányozom, hogy az emberek hogyan viselkednek zavarbaejtő helyzetekben.
    Erre a férfi torkaszakadtából felordít:
    - ÖTSZÁZ DOLLÁRT EGY SZOPÁSÉRT?!?

Bögyös nő megy kifelé a biliárdszalonból. Az egyik asztaltól beszól egy fickó:
    - Hol kapni ilyen hegyes pulóvert?
    A nő végigmustrálja:
    - Ott, ahol olyan lapos nadrágot!

Béla keményen dolgozik a munkahelyén, esténként kikapcsolódásként a helyi tekeklubban vagy a kosárlabdapályán múlatja az időt. A felesége
    megsajnálja, hogy így agyonhajszolja magát, ezért születésnapjára elviszi egy sztriptíz-bárba. A kidobó üdvözli őket az ajtóban:
    - Szevasz, Béla! Hogy, s mint, öregfiú?
    A felesége zavarba jön, és megkérdezi, járt-e már itt azelőtt.
    - Á, dehogy - válaszolja -, a tekeklubból ismerem.
    Ahogy leülnek, odajön a pincérnő, és kérdi, hogy hozhatja-e a szokásos Amsteljét. A feleség most már kifejezetten zavarba jön:
    - Nekem úgy tűnik, sűrűn jársz ide, hogy a pincérnő milyen jól tudja, mit
    iszol.
    - Á, dehogy - válaszolja -, a női kosárcsapatban játszik, néha együtt
    edzünk.
    Erre odajön az egyik meztelen táncos-lány, és átöleli Bélát:
    - Szia, Béluci! Ellejthetem a szokásos kis táncot az asztalodon?
    Erre a feleség hisztérikusan felkapja a retiküljét, és kirohan. Béla
    utánaszalad, és látja, hogy épp egy taxiba száll be az asszony. Gyorsan
    utoléri, és még pont beslisszan a hátsó ülésre az asszony mellé. Erre az
    asszony elkezd éktelenül visítani és rúgkapálni. A taxis hátrafordul, és odaveti:
    - Bélám, te állandóan ilyen harcias kis kurvákat fogsz ki magadnak?