Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
Zajonc #38147 - Mi az? Négy farka van és cincog?
- Vonós négyes fiú csapat.
- Mi a különbség az izgalom és a stressz között?
- Izgalom az, ha a feleséged terhes, stressz az, ha a titkárnõd!
Egy üzletember Japánba utazik, hogy új üzleteket találjon. Este, mivel unatkozik egyedül a hotelban, hív egy call-girl-t. A hölgy hamarosan megérkezik a szobájába, és rövidesen kellemes elfoglaltságba kezdenek. Kisvártatva rátérnek a komolyabb teendõkre is.
Amint nekiáll az üzletember, a japán hölgy elkezd hangosan kiabálni: "machigau ana, machigau ana". A fickó nem tud japánul és nincs kedve elõvenni a szótárt sem, így nem tudja mit kiabál a japán hölgy. Mivel a hölgy már igen erõsen kiabál, végül is megérti, hogy az elragadtatását akarja kifejezni ilyen módon. Hazatérése után nem sokkal fogadja japán kollégáját, hogy aláírják a szerzõdést. Pihenésképpen elviszi golfozni egy elõkelõ golf klubba. A játék során a japánnak sikerül elsõ ütésre beletalálni a több, mint száz méterre levõ lyukba. A fickó erre megpróbálja megcsillogtatni frissen tanult nyelvtudását: "machigau ana". Erre megfordul a japán:
- Hogy-hogy rossz lyukba ment?
- Hogyan franciáznak a falusi öreglányok?
- Szájukra veszik a falut.
Mászkál egy ember az utcán. Meglát egy nõt, aki a kutyáját sétáltatja. Odamegy hozzá és felteszi ezt a kérdést:
- Megsimogathatom a szõrét?
- Igen. - vágja rá a nõ.
- És a kutyáét?
Két barát találkozik és az egyik dicsekszik, hogy eddig nem volt megelégedve a felesége a farkok méretével, ezért orvoshoz fordult, bár ezt a mûtétet csak egy távoli országban végzik el.
- De azóta remekül megy a sex és az asszony is elégedett!
- Add meg nekem is a címet, én is megcsináltatom ezt a mûtétet.
A jóbarát elutazik és el is végezteti a farok mûtétet sikerrel. Néhány hónap múlva talakoznak ismét és érdeklõdik az erdményrõl a másik.
- Na, hogy sikerült a mûtét barátom??
- Áhh, isteni a különbség, minden szuper nálunk is!
- Na mutasd, hogy sikerült??
Fickó megmutatja, mire az elõbbi:
- Ezt a szart kaptad? Hát ez az enyém volt!!!
A tanitó néni kérdezi az iskolában a gyerekeket:
- Mi az, négy lába van, barna és az erdõben él?
- Medve! - kiabálják a gyerekek.
- Jó a gondolat - mondja a tanitó néni -, de lehetne õzike is!
A tanító néni folytatja:
- Mi az, zöld, fûben van és ugrik?
- Béka! - kiabálják a gyerekek.
- Jó a gondolat - mondja a tanító néni -, de lehetne szöcske is!
Ekkor Jancsika megkérdezi a tanító nénit:
- Mi az, amit a tanító néni a szájába vesz, akkor nagy és kemény, s mikor kiveszi, kicsi és puha?
A tanító néni hatalmas pofont kever le Jancsikának, de az csak folytatja:
- Jó a gondolat, de lehetne rágógumi is!
Egy szõke és egy barna nõ jelentkezik egy cégnél ugyanarra az
álláshirdetésre. A cégvezetõtõl kapnak egy-egy kérdõívet, hogy azt
töltsék ki. Mindketten kitöltik, majd a leendõ fõnök értékeli a
válaszaikat:
- Mind a ketten azonos pontszámot értek el, és én úgy döntöttem, hogy
önt választom - fordul a barna lányhoz.
- Ezt nem értem! Biztos, hogy valamilyen elõítélet miatt döntött így!
- háborodik fel a szõke lány.
- Nem hölgyem. Az utolsó kérdésre egyikük sem tudta a választ, de míg
a másik hölgy azt írta: "Nem tudom", az ön papírján ez áll: "Én sem".
Két óvodás beszélget:
- Van barátnõd?
- Van.
- Hány éves?
- 4. De a teste mint egy hatévesé.