Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Zajonc
    - Hogy hívják a fecske zsebkendõjét?
    - Fecskendõ!

- Mirõl lehet a skót házát megismerni?
    - Ki vannak teregetve a tamponok száradni!

- Sötétben van, szárnya van és vért szív, mi az?
    - Szárnyas betét!

- Hogy hívják az informatikus feleséget?
    - Winch Eszter!

Miért nem szabad a wc-ben szexelni? Mert ott a Domestos!

SP-t megerõszakolja Justin Bieber!
    SP sirvakérdezi tõle : -Ugye van papirod ami bizonyitja hogy nemvagy AIDS-es???
    Bieber: -Van.
    SP : -Akkor azt most eltépheted ! XD

Meghal a pápa, és felkerül a Mennyországba. Szent Péter várja õt a kapunál a nagy könyvel a kezében.
    - Dicsértessék, én vagyok a római katolikus egyház feje, a pápa, a mi Urunk földi helytartója.
    Szent Péter kinyitja a könyvet, elkezd keresgélni, keres keres, nem talál semmit.
    - Bocs, de nem talállak itt téged.
    - De hisz az lehetetlen - mondja a pápa - nézd meg kérlek mégegyszer, ott kell legyek, Isten földi helytartója vagyok!
    Szent Péter tovább keresgél, nincs semmi. Elhatározza, h bemegy és megkérdezi Istentõl, h mi a helyzet. Igy is tesz, elmondja Istennek a kint hallottakat, de Õ se emlékszik semmi ilyesmire. Azt tanácsolja, h kérdezze meg Jézust, hátha Õ tud valamit. Szent Péter igy is tesz, Jézusnak se ugrik be semmi, de eldönti, h bemegy az archivumba körülnézni. 5 perc után Jézus nagy nevetéssel jön ki az archivumból.
    -Mi a helyzet? - kérdi Szent Péter.
    -Jajj, ne is kérdezd! Emlékszel még arra a kis halászegyletre amit 2000 éve alapitottam? Még létezik!

Már nem aktuális, de nem hagyhatom ki:
    Gábor metrót épít. Tizenkilenc év kampány után, kétszázmilliárd forintos uniós támogatásból három kilométer hosszú alagút készül el. Ha minden újabb hat hónap elteltével tíz hónapot csúszik a metró átadásának határideje, akkor hány év telik még el, mire Gábort felhúzzák egy lámpavasra a Budakeszi úton?

- Mi történt volna, ha a MARS PATHFINDER-t WIN95 op. rendszerrel látják el?
    - Küldeni kellett volna egy másik robotszondát, ami a RESET gombot nyomogatta volna.

- 'pot kivanok 'sván bátyám.
    - ... kapálok fiam.
    - nem azt mondtam, köszöntem.
    - ... gyomos vót, hat kigyöttem.
    - süket maga 'sván bátyám.
    - ... ez a sor itt végig.

Falun parasztbácsi legelteti a teheneit. Odamegy hozzá egy turista és kérdezgetni kezdi:
    - Látom, szépen legelésznek a tehenek.
    - A feketék igen.
    - És a fehérek?
    - Hááát, azok is...
    - És mondja, adnak tejet rendesen?
    - A feketék, azok adnak.
    - Na és a fehérek?
    - Hááát, azok is...
    - És aztán finom a húsuk?
    - A feketéknek, azoknak nagyon finom.
    - És a fehéreknek?
    - Hááát, azoknak is...
    - Árulja már el, miért veszi mindig külön a feketéket a fehérektõl?
    - Azért, mert a feketék az enyémek!
    - És a fehérek?
    - Hááát, azok is...

A vakond túr a föld alatt, majd kidugja fejét a nudista strandon állo nõ lábai között. Felnéz és azt mondja:
    -Psszt, Süni..., Süni..., Süni, te vagy az? - szaglászik..., Süni, te meghaltál!