Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Zajonc
    Két homokos focista arról beszélget, hogy ki minek örül a legjobban.
    - Én annak - kezdi az elsõ -, ha gólt rúgok. Egyszerre tíz játékos csókolgat.
    - Én meg annak - mondja a másik - , ha kimarad egy gólhelyzetem és tizenötezer szurkoló ordítja egyszerre: "Kapd be!"

Csapajev fog egy aranyhalat:
    - Csapajev elvtárs! Dobj vissza és teljesítem egy kívánságod!
    Csapajev visszadobja:
    - Legyen akkora nemiszervem mint a lovamnak!
    - Úgy legyen!
    Csapajev bemegy a laktanyába, összehívja a katonákat és letolja a nadrágját:
    - Emberek, ezt nézzék meg!
    Egy kiskatona megszólal hátulról:
    - Úúúúú, mekkora p*nája van, Csapaj

- Mit csinál a nõ szeretkezés után?
    - Zavar...

A buzi a templomban látja, hogy a pap lóbálja a füstölõt, mire odaszól neki:
    - Tündibündi! Kigyulladt a retikülöd!

A rendõr húsz éve házas, de mindig hátulról töcsköli a feleségét. Egy szép napon az asszony véletlenül hátranéz, majd meglátja, hogy a férje a gumibottal csinálja.
    - Jézusom, Béla! Te..te mindvégig így csináltad? Nem hiszem el! Húsz éve!!
    - Kuss asszony! Én se szóltam a két gyerek miatt!

- Mi a három legjobb dolog a világon?
    - Elõtte egy konyak, utána egy cigaretta.

- Mi a különbség a tekegolyó és a nõi mell között?
    - Az egyik dönt, a másik állít.

Az öregek otthonában két bentlakó beszélget:
    - Tegnap éjjel megdughattam volna Pamela Andersont!
    - Miért, itt volt?
    - Nem, felállt!

Pistike játszik otthon, egyszer csak megkérdi anyukáját:
    - Anyúúúúúúú! Mért van az, hogy az egyik néninek nagy a cicije, a másiknak meg kicsi?
    - Tudod kisfiam a gazdag néniknek nagy a cicijük, a szegényeknek pedig kicsi.
    Játszik tovább a gyerek, kis idõ múlva megkérdi újra az anyját:
    - Anyúúúú! És az mért van, hogy az egyik bácsinak nagy a kukija, a másiknak meg kicsi?
    - Az azért van, mert a buta bácsiknak nagy a kukijuk, az okosaknak pedig kicsi.
    Játszik tovább a gyerek, majd kis idõ múlva kinéz az ablakon és elkiáltja magát:
    - Anyúúúúúú! Apu beszélget egy nagyon-nagyon gazdag nénivel és egyre butul!