Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Zajonc
    Fiú kérdezi a lánytól:
    - Miért nem akarsz lefeküdni velem?
    - Mert szeretnék szûzen férjhez menni, és különben is mindig megfájdul a derekam kefélés közben.

- Melyik a legszebb virág?
    - A punci, mert minden lépésnél nyílik, minden hónapban virágzik és még negyven év múlva is szagos.

Pistike kérdezi az anyukáját:
    - Anyu, mi dõlt el az este a szobátokban?
    - Semmi kisfiam, de miért kérdezed?
    - Mert hallottam amikor azt mondtad, hogy ezt már az isten sem fogja felállítani.

A sárkány a vidéket dúlja, miközben felesége, a szépséges királylány otthon enyeleg a királyfival. A királylány félve kérdezi az ifjú királyfitól:
    - Nem félsz, hogy hazajön az uram, a rettenetes sárkány?
    - Egyet se félj, - feleli a királyfi - a lovamat az erkély alá állítottam.
    Ha hazajön a férjed, csak kiugrom az erkélyablakon és elvágtatok.
    Elkezdõdik az etye-petye, pont a csúcshoz érnének, amikor dobogást
    hallanak a lépcsõn. Sutty, a királyfi kiugrik az erkélyen. Megjelenik az
    ajtóban a ló:
    - Elnézést, csak nagy zivatar támadt, gondoltam, fedél alá húzódok.
    Másnap ismét megjelenik a királyfi, mindkét keze be van gipszelve. Kérdi a királylány:
    - Egyet se félj, - feleli a királyfi - elhoztam az ejtõernyõmet. Ha hazajön
    a férjed, csak fölveszem és kiugrok az ablakon.
    Elkezdõdik az etye-petye, pont a csúcshoz érnének, amikor dobogást hallanak a lépcsõn. Sutty, a királyfi kiugrik az erkélyen. Megjelenik az ajtóban a ló:
    - Elnézést királylány, ha látod a királyfit, mondd meg neki, hogy visszaadom az ejtõernyõjét, ha õ visszaadja a zabostarisznyámat. Valamiért sietve elvette tegnap...
    Harmadnap ismét megjelenik a királyfi, mindkét keze és mindkét lába be van gipszelve. Kérdi a királylány:
    - Egyet se félj, - feleli a királyfi - elhoztam a propelleres alsógatyámat.
    Ha hazajön a férjed, csak fölveszem és elrepülök.
    Elkezdõdik az etye-petye, pont a csúcshoz érnének, amikor dobogást hallanak a lépcsõn. Sutty, a királyfi kiugrik az erkélyen. Megjelenik az ajtóban a sárkány:
    - Hú, emberszagot érzek, ki járt erre?
    - Ki járt volna, édes uram, hát senki - feleli a királylány.
    - Senki? Akkor kié az a propelleres alsógatya ott a sarokban?

Jólesõ délutáni menet után az asszony ijedten hallja, hogy egy kocsi fékez a ház elõtt.
    - Jó ég, ez a férjem lesz! Tûnj el gyorsan.
    Pasas sietve felráncigálja a nadrágját, iszkol az erkélyajtó felé, majd hirtelen megtorpan.
    - Hülye vagy? ÉN vagyok a férjed!