Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Zajonc
    Ketten állnak egy szálloda recepciójánál, egy férfi és egy nõ. Ahogy a
    férfi megfordul, véletlenül a könyöke ütközik a nõ mellével. Gavallérosan megjegyzi:
    - Hölgyem, ha az ön szíve is olyan lágy mint a keble, akkor biztos meg
    fog nekem bocsátani...
    Mire a hölgy:
    - Uram, ha a farka is olyan kemény mint a könyöke, akkor a szobaszámom a 264-es!

A farmer felesége elmegy az ügyvédhez:
    - Ügyvéd úr, szeretnék elválni, mert a férjem állandóan mindenféle szexuális aberrációra késztet. Tegnap is a csirkéket nézegettem, amikor mögém lépett, és hátulról magáévá tett.
    - De Mrs. Smith, 5 éve ismerem Önöket, eddig úgy tudtam, hogy nem is tartanak otthon csirkéket!
    - Nem is otthon volt, hanem a hentesnél!

Szerelmespár megy fel a fiú lakására. A fiú már nyitná az ajtót, amikor a lány megszólal:
    - Tudod, én mindig figyelem, ki hogyan nyitja ki az ajtót. Vannak, akik gyorsan megforgatják a kulcsot, aztán hirtelen kinyitják az ajtót. Õk a szexben is ilyenek, az erõszakosságot pedig nem szeretem.
    A fiú nagyot néz, de a lány folytatja:
    - Aztán vannak akik órákig keresik a kulcslyukat. Õk a tapasztalatlanok, õket sem bírom. Te hogyan szoktad kinyitni az ajtót?
    A fiú büszkén:
    - Elsõször is megnyálazom a kulcslyukat...

Nászutas pár kivesz egy szobát. Két nap múlva a házinéni aggódva bekopog:
    - Elnézést, kedveseim, de nem kérnek valamit enni?
    - Köszönjük, de mi nem éhezünk, mert a szerelem gyümölcsein élünk.
    Ez még jó néhányszor megismétlõdik, majd utoljára azt mondja a néni:
    - Elnézést, tudom, hogy a szerelem gyümölcsein élnek, de a héját ne dobálják ki az udvarra, mert a tyúkjaim napok óta luftballont tojnak tõle.

Pistikét felszólítja a tanár a számtanórán.
    - Pistike, ha 5 veréb ül a kerítésen és egyet lelövünk, hány veréb marad?
    - Egy se tanár bácsi, a többi ugyanis ijedtében elrepül.
    - Nos a helyes válasz 4, de azért ezt is elfogadom, érdekes gondolatmenet.
    - Tanár bácsi, kérdezhetek most egyet én?
    - Mondjad Pistike.
    - Látunk három nõt a cukrászdában, egy-egy tölcsér fagylalttal. Az elsõ lassan és hosszan nyalja a fagylaltot, a második aprókat harap belõle, a harmadik pedig az egészet a szájába veszi és tekeri-forgatja a tölcsért. Melyik közülük a hajadon?
    A tanár gondolkodik, elvörösödik, aztán kivágja:
    - A második.
    - Én arra gondoltam, hogy az, amelyik nem visel karikagyûrût, de ez is egy érdekes gondolatmenet.

Egy csodásan magányos szigetre a következõ embercsoport vetõdik egy hajótörés miatt: két olasz, két francia, két német, két görög, két angol, két bolgár, két kínai, két amerikat és két ír férfi, továbbá minden nációból egy nõ. Egy hónap elteltével a semmi közepén lévõ magányos kis szigeten a következõ furcsaságok észlelhetõk:
    - Az egyik olasz férfi legyilkolta a másikat az olasz nõ miatt.
    - A két francia férfi pikáns hármast alakított a francia nõvel.
    - A két német pontos heti idõbeosztás szerint, felváltva hál a német nõvel.
    - A két görög pasas egymással hál, a görög nõ pedig fõz rájuk.
    - Az angol férfiak azóta is várják, hoy valaki bemutassa õket az angol nõnek.
    - A bolgárok hosszú percekig nézték a végtelen óceánt, majd újabb hosszú percekig szemlélték a bolgár nõt, végül úszni kezdtek.
    - A kínaiak alapítottak egy vegyesboltot (mosodát, étkezdét, ...) és teherbe ejtették a kínai nõt, hogy legyen elég szemlyzet.
    - A két amerikai férfi az öngyilkosság határán van, mert az amerikai nõ folyamatosan azon nyavalyog, hogy nem tudja megvalósítani önmagát, nem beszélhet a pszichoterapeutájával, fel szeretné végre dolgozni az anyjával való kapcsolatát, és kövérnek látszik a pálmafák mellett, és ezen az sem változtat, hogy itt nem kell adót fizetni.
    - Az írek felosztották a szigetet északi és déli részre, valamint lepárolót építettek. Nem emlékeznek szexre, mert a kókuszpálinka némi homályosodást idéz elõ az agyukban, de boldogok, mert az angolok nem érzik jól magukat.