Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Zajonc
    Angol pár szeretkezik, egyszer csak megszólal a férfi:
    - Drágám, valami rosszat csináltam?
    - Nem.
    - Akkor miért mozdultál meg?

A fickó hazajön a munkából és kissé undorodva meséli a feleségének:
    - Azt hiszem, az egyik fickó a munkahelyemen buzi.
    - Mibõl gondolod ezt?
    - Ma, amikor egymás mellett álltunk a WC-ben, õ akkor ott racskázott.
    - És ettõl miért lesz õ buzi?
    - Mert az én farkam volt a kezében.

Egy fickó egy televízióhoz megy munkát keresni mint bemondó. A munkainterjún azonban rögtön észreveszik, hogy erõs szemrángása van, ezt rögtön szóvá is teszik:
    - De uram, hogy gondolja, hogy ilyen erõs szemrángással fel tudjuk önt venni?
    - Nem, nem! Ezért egy csöppet se aggódjanak! Beveszek egy szem aszpirint és már el is múlik. Van is itt a táskámban belõle, figyeljék csak meg!
    Azzal elkezd túrkálni a táskájában, de véletlenül kiborul a táska tartalma az asztalra, többek között rengeteg 10-es, 15-ös, 20-as csomag gumióvszer. Minden márkából, a legkülönbözõbb tipusokból.
    - Uram, de hát ez meg mit jelentsen? Ezt is meg tudja magyarázni???
    - Hát persze, próbált ön már egyszer is bemenni a patikába és kacsingatva kérni egy doboz aszpirint?

Egy férfi egy egzotikus szigetre költözik és ott el is vesz feleségül egy gyönyörû nõt. Azonban ahogyan az idõ telik, kiderül, hogy a férfinek nem lehet gyereke, hiába próbálkoznak vele. Már kezd teljesen reménytelenné válni a dolog, de annyira vágynak egy közös gyermekre, hogy a férfi hirtelen jött ötlettel áll elõ: meghívják a testvérét magukhoz látogatóba. Mikor a testvére megérkezik, így szól hozzá:
    - Figyelj, ezen a szigeten van egy fontos szokás, amikor vendégül látunk valakit, akkor a feleségünkkel lefekhet. Nagyon szép feleségem van, meglátod, már vár téged a hálószobában.
    A testvér meglepetten fogadja a hallottakat, de mikor belép, egy valóban csodálatos nõt lát, így kedvére van a dolog. Odakint a férj pedig máris dörzsöli a tenyerét boldogságában, milyen ügyesen elintézte azt a kis gyermeket maguknak. Kis idõ elteltével kijön a testvér széles mosollyal.
    - Na, mesélj, mi van? Rendben ment minden, tetszett a feleségem? Ha akarod, újra visszamehetsz hozzá!
    A testvér legalább háromszor még visszament, végül a férj rendkívül boldogan várakozik odakint. Most már biztosan lesz neki egy kisbabája. Utoljára csapzott hajjal jön elõ a testvér:
    - A feleséged nagyon bájos, egyszerûen tökéletes az ágyban!
    - De ha akarsz, akkor még mindig visszamehetsz hozzá...
    - Nem, köszönöm, sajnos most már teljesen kifogytam az óvszerbõl.

A parasztok panaszkodnak a téeszelnöknek, hogy sok a szúnyog a földeken és nem lehet tõlük dolgozni. Erre õ azt mondja, hogy az nem létezik, mert már évek óta ott dolgoznak az emberek és sohasem panaszkodtak még ilyesmiért. Erre fogják a téeszelnököt és kiviszik a földre, majd levetkõztetve kikötözik egy fához. Másnap mennek az emberek megnézni az elnököt, hogy mi van vele. Látják már messzirõl, hogy nagyon kivan.
    - Mondtuk ugye, hogy sok a szúnyog!
    - A szúnyog még csak hagyján. De azt a parasztot kellene felkötni, aki szabadon hagyta a szopósbornyúját.

Az apáca megy az erdõben mikor a fák közül kiugrik egy férfi és megerõszakolja.
    - Na apáca mit mondasz ha visszamész a kolostorba?
    - Az igazat, hogy háromszor megerõszakolt.
    - Hogy-hogy háromszor?!?!?!
    - Miért, siet valahová?

- Mi a különbség férfiak és nõk között?
    - A nõ egyetlen férfit akar, aki teljesíti összes kívánságát. A férfi az összes nõt akarja, akik teljesítik egyetlen kívánságát...

Vonatbaleset, mind a 200 utas meghal, csodával határos módon a sofõr életben marad. Van két szemtanú: Józsi bácsi és Pista bácsi.
    A rendõrök megkérdezik Józsi bácsit:
    - Hát én csak azt láttam hogy a vonat megy a sínen, aztán hirtelen le a sínrõl, át a mezõn, be a szénakazalba.
    Megállapítják, hogy nincs nála minden rendben. Pista bácsit is kivallatták:
    - Hát én csak azt láttam hogy a vonat megy a sínen, aztán hirtelen le a sínrõl, át a mezõn, be a szénakazalba.
    Úgy látják, Pista bácsin is meglátszik már az öregkor. Megkérdezik a sofõrt:
    - Megyek a sínen, és meglátom, hogy egy cigány ott fekszik a vasúton.
    - EMBER, HA MAGA ELÜTI AZT A CIGÁNYT, EGY EMBER MEGHAL ÉS 200 ÉLEBEN MARAD.
    - Hát ezt akartam én is, de a cigány hirtelen le a sínrõl, át a mezõn, be a szénakazalba.......

Cigánygyerek kérdezi az apját:
    - Apa! Ki volt az a bácsi akit a villamoson megöleltél?
    - Nem tudom Gazsikám, de mindjárt megnézzük a pénztárcáját!

- Mi a különbség az elütött kutya és az elütött cigány közöt??
    - ???
    - Az kutya elõtt van féknyom!

A kannibál család cigányt akar sütni nyárson.
    A két kannibál szülõ elmegy és rábízzák a cigányt a kicsire hogy forgassa a tûzõn szép lassan!
    Mikor jönnek haza látják hogy a kicsi nagyon gyorsan forgatja a cigányt. Kérdik tõle:
    - Fiam, miért nem forgatod lassan ahogy mondtuk?
    - Mert mikor lassan forgattam, akkor az aljáról lopta a krumplit!

- Mit csinál a cigány, ha találkozik a terminátorral?
    - ???
    - Eladja színesfémnek!

Meghal a cigány, a túlvilágon találkozik Kádár elvtárssal.
    Kádár megkérdi:
    - Te cigány, mikor volt jobb élni? Mostanában vagy az én idõmben?
    - A te idõdben a politikusok politizáltak, a munkások dolgoztak a romák meg loptak. Mostanában meg a politikusok lopnak, a munkások politizálnak és b@zzeg, azt akarják, hogy én dolgozzak!

Az orosz a magyar és a cigány feljutnak a mennyországba. Azt mondja nekik Szent Péter:
    - Na fiaim, amennyit hazudtatok életetekben, annyi tûszúrást kaptok.
    Bemegy az orosz, kap 5 tûszúrást. Kijön, bemegy a magyar, kap 50 tûszúrást. Jön ki röhögve, erre az orosz megkérdi:
    - Neked 50 tûszúrás után van kedved röhögni?
    Mire a magyar:
    - Persze, mert a cigánynak már a varrógépet készítik.

A skinhead nagyban pörgeti a láncot, amikor meglátja a cigány, és megkérdi tõle:
    - Mire vágsz fel?
    Erre a skinhead:
    - Apró darabokra!

Kérdezik a cigányt a börtönben:
    - Van neked anyád?
    - Nincs!
    - Mi lett vele?
    - Átment rajta a traktor!
    - Van apád?
    - Nincs!
    - Mi lett vele?
    - Átment rajta a traktor!
    - Vannak testvéreid?
    - Nincsenek!
    - Mi lett velük?
    - Átment rajtuk a traktor!
    - Akkor mid van neked, Gazsi?
    - Traktorom...

A cigány elsétál az építkezés mellett. Véletlenül megbotlik, és beleesik a meszes gödörbe! Hangosan kiabálni kezd:
    - Segítség! Valaki gyorsan nyújtson le egy lapátot!
    Arra jár egy cigány komája, aki a kiabálás hallatán teljesen megbotránkozik:
    - Normális vagy Gazsi? Pár perce vagy csak fehér, de már dolgozni akarsz?!