Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
Ferenc4 #38039 A skinhead megy a buszon, lát egy apácát. Nagyon kanos lesz tőle, el is határozza, hogy magáévá teszi. Odamegy hozzá, és elmondja neki mi a terve vele. Az apáca azt válaszolja, hogy neki csak Istennel szabad. De a skinhead nem csügged, megkérdezi a buszsofőrt, hogy hol szokott az apáca leszállni, és elmondja mit akar. A buszvezető készségesen elárulja, hogy az apáca minden éjfélkor a temetőnél szokott leszállni. A skinhead beöltözik Istennek, és éjfélkor meg is látja az apácát a temetőben. Mondja neki, hogy ő Isten és arra választotta ki hogy a földi élvezeteket vele hajszolja. Az apáca visszakozik, mivel ha észreveszik, hogy már nem szűz, elküldik a templomból. Az apáca jobb módszert nem látva felajánlja a hátsó bejáratot. Mivel a skinhead már nagyon kanos, rááll a dologra.
Dolga végeztével önelégülten lerántja a maszkját:
-Hehe én vagyok a skinhead.
-Hehe én meg a buszsofőr....