Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Zajonc
    Egy anya meg a lánya jelentkezik a cirkuszigazgatónál. Az igazgató elõbb a lány produkcióját tekinti meg, mely abból áll, hogy a csinos nõ meztelenül hanyatt fekve pingponglabdákkal zsonglõrködik, majd a slusszpoén, hogy a labdák mindegyike eltûnik a leány lába között. A direktor lelkesedik:
    - Nagyszerû produkció, megveszem az új mûsorhoz. És mit tud a kedves mama?
    - Ugyanezt, görögdinnyékkel.

A kocsma törzsvendégei versenyt rendeznek, hogy kinek van nagyobb farka. Mindenki az asztalra teszi a bizonyítékot, és éppen akkor lép be egy buzi:
    - Jaj de jó! Svédasztal!

- Télapó, télapó! Hozz nekem egy kistestvért! - kéri a kislány.
    - Jó, de elõtte küldd el anyukádat! - válaszolja a télapó.

Meghal a néger, a mennyben az úr megkérdi tõle, hogy milyen formában akar visszatérni az árnyékvilágba.
    - Hát, legyek fehér, meg hadd lássak rengeteg p**át.
    - Tudod mit néger, legyél WC kagyló egy szállodában.

Szenilis nagypapa régi vadászélményeirõl mesél az unokáknak.
    - Az erdõt járva elém kerül egy vad, gyorsan célzok, leterítem, kikanyarítom, az egyik combját feldobom a vállamra. Alig néhány lépés után újabb vad tûnik fel, arra is gyorsan célzok, leterítem, kikanyarítom, az egyik combját feldobom a másik vállamra....
    Közben csenget a postás, nagypapi kimegy, átveszi a küldeményt és visszaül az unokákhoz. A gyerekek unszolják, hogy meséljen tovább.
    - Hol is tartottam, gyerekek?
    - Ott, hogy mindkét válladon volt egy comb.
    - Ja, igen! Én meg csak nyaltam, csak nyaltam....

- Miért hordanak a 20 éves csajok dekoltázst?
    - Hogy kilátszódjon a mellük!
    - És miért hordanak a banyák miniszoknyát?
    - Ugyanazért!

Vörös a szõkének:
    - Mi a jelszavad a chaten?
    Szõke nõ:
    - BatmanSupermanRobinJoker.
    - De miért ilyen hosszú?!
    - Mert legalább 4 karakternek kell lennie.

A szöszit elviszi a barátja moziba. A mozi bejárata felett a fényreklám a következõket hirdeti:
    Két óra izgalom! Két óra borzongás! Két óra kikapcsolódás! Két óra igazi szórakozás!
    Mire a szöszi:
    - Megõrültél? Ide hoztál? Csak nem képzeled, hogy nyolc órán keresztül a moziban ülök?!