Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
Zajonc #38036 Egy anya meg a lánya jelentkezik a cirkuszigazgatónál. Az igazgató elõbb a lány produkcióját tekinti meg, mely abból áll, hogy a csinos nõ meztelenül hanyatt fekve pingponglabdákkal zsonglõrködik, majd a slusszpoén, hogy a labdák mindegyike eltûnik a leány lába között. A direktor lelkesedik:
- Nagyszerû produkció, megveszem az új mûsorhoz. És mit tud a kedves mama?
- Ugyanezt, görögdinnyékkel.
A kocsma törzsvendégei versenyt rendeznek, hogy kinek van nagyobb farka. Mindenki az asztalra teszi a bizonyítékot, és éppen akkor lép be egy buzi:
- Jaj de jó! Svédasztal!
- Télapó, télapó! Hozz nekem egy kistestvért! - kéri a kislány.
- Jó, de elõtte küldd el anyukádat! - válaszolja a télapó.
Meghal a néger, a mennyben az úr megkérdi tõle, hogy milyen formában akar visszatérni az árnyékvilágba.
- Hát, legyek fehér, meg hadd lássak rengeteg p**át.
- Tudod mit néger, legyél WC kagyló egy szállodában.
Szenilis nagypapa régi vadászélményeirõl mesél az unokáknak.
- Az erdõt járva elém kerül egy vad, gyorsan célzok, leterítem, kikanyarítom, az egyik combját feldobom a vállamra. Alig néhány lépés után újabb vad tûnik fel, arra is gyorsan célzok, leterítem, kikanyarítom, az egyik combját feldobom a másik vállamra....
Közben csenget a postás, nagypapi kimegy, átveszi a küldeményt és visszaül az unokákhoz. A gyerekek unszolják, hogy meséljen tovább.
- Hol is tartottam, gyerekek?
- Ott, hogy mindkét válladon volt egy comb.
- Ja, igen! Én meg csak nyaltam, csak nyaltam....
- Miért hordanak a 20 éves csajok dekoltázst?
- Hogy kilátszódjon a mellük!
- És miért hordanak a banyák miniszoknyát?
- Ugyanazért!
Vörös a szõkének:
- Mi a jelszavad a chaten?
Szõke nõ:
- BatmanSupermanRobinJoker.
- De miért ilyen hosszú?!
- Mert legalább 4 karakternek kell lennie.
A szöszit elviszi a barátja moziba. A mozi bejárata felett a fényreklám a következõket hirdeti:
Két óra izgalom! Két óra borzongás! Két óra kikapcsolódás! Két óra igazi szórakozás!
Mire a szöszi:
- Megõrültél? Ide hoztál? Csak nem képzeled, hogy nyolc órán keresztül a moziban ülök?!