Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Zajonc
    Három 80-feletti néni együtt vacsorázik, kinn nagy vihar, áram nincs, sötétség. Egyszer csak egy puffanást hallanak az ajtó felõl. Kimennek megnézni. Egy férfi fekszik ott, de a sötétben nem tudják eldönteni ki az. Tanakodnak és azt találják ki, hogy benyúlnak a slicce alá, hogy kiderüljön ki az. Mari néni kezdi. Benyúl, megtapogatja, majd kijelenti:
    - Ez nem az én férjem!
    Sajó néni is benyúl, megtapogatja, majd közli:
    - Ez tényleg nem a te férjed!
    Annuska néni marad a végére, benyúl, megtapogatja és csodálkozva mondja:
    - Tényleg nem a Mari férje, de nem is a faluból való!

Az ifjú hölgy felhívja a partnerszolgálatot, hogy estére küldjék el neki a cég legkeményebb pasasát.
    Este dörömbölnek az ajtón, a hölgy izgatottan kinyitja, s döbbenten látja, hogy egy nyomorék kisember áll ott, se keze, se lába.
    - Maga...? Maga lenne a cég legkeményebb pasasa? - hápog a hölgy.
    - Igen, én.
    - És mivel tudja ezt bebizonyítani?
    - Már bebizonyítottam.
    - Ugyan hogyan?
    - Mégis mit gondol, mivel kopogtam?

Egy szivarozó kisfiú és egy rágózó kislány játszanak a téren.
    - Akarsz orvososdit játszani? - kérdezi a kislány. A kisfiú kifújja a füstöt, és így szól:
    - Nem. Inkább köpd ki a rágódat, elnökösdit akarok játszani...

A vadnyugati bárba egyszer csak belép egy férfi. Leül a pultnál, és miközben köpköd, hangosan méltatlankodik:
    - Kurva élet, de jól vezet!
    - De ki vezet jól? - kérdezi valaki.
    - Hát ahogy állok és stoppolok, megáll egy piros Ferrari. Benne ül egy ocsmány, kövér, öreg nõ. Azt mondja, hogy szívesen elvisz. Én beülök, és máris száguldunk 200-al. Egyszer csak jön egy nagy kanyar. Erre azt mondom neki: na, öreganyám, ha beveszed ezt a kanyart, benyalok neked.

A szõke nõ boldogan újságolja a barátnõjének:
    - Ezzel a gáztûzhellyel jó vásárt csináltam! Három hete gyújtottam meg a lángot, és még most is ég!

A szöszi és a barna autóznak. Benzin nélkül maradnak és a kocsi leáll.
    - Miért álltunk le? - kérdezi a szöszi.
    - Benzin nélkül maradtunk - feleli a barna.
    - Jajj, de okos vagy! Én tovább vezettem volna.

A szõke nõ a barátjával az elsõ randin egy kínai vendéglõben ebédelt. Amikor a pincér letette az evõpálcikákat a tányérjuk mellé, a szõke látványosan elõvette a táskájából a saját pálcikáit:
    - Én környezetvédõ vagyok - szögezte le -, tiltakozom a bambuszerdõk kipusztítása ellen, nem használok eldobható evõeszközt.
    A pincér alaposan szemügyre vette a csaj evõpálcikáját:
    - Nagyon szép - mondta udvariasan -, úgy látom, elefántcsont.

Egy szõke nõ autóvezetésbõl vizsgázik. Minden rutinfeladatot jól megcsinál, csak a párhuzamos parkolással van egy kis gond. Túl messze áll meg a járdaszegélytõl.
    - Nem tudna egy kicsit közelebb jönni? - kérdi a vizsgabiztos.
    A szöszi kicsatolja a biztonsági övet, közelebb hajol a férfihez, és megkérdezi:
    - Na és most?

Honnan tudod, hogy szõke nõ használta a számítógéped?
    - Csupa fehér, hibajavító-festékes a monitor.
    - Sajt van az egér elõtt.
    - Rúzsos a joystick.