Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Zajonc
    Bemegy egy férfi a kocsmába, rendel öt konyakot, majd gyors egymásutánban lehúzza. A csapos együttérzõn megjegyzi:
    - Nehéz napja volt, ugye?
    - Hajjaj, ma tudtam meg, hogy homokos a fiam.
    Másnap ismét bejön, rendel megint öt konyakot, megissza mind. A csapos megkérdi:
    - Még mindig a tegnapi dolog miatt iszik?
    - Nem, ma megtudtam, hogy az öcsém is a fiúkat szereti.
    Harmadnap már eleve részegen jön, és tíz konyakot rendel. A csapos szánakozva kérdezi:
    - Hát maguknál senki sem szereti a nõket?
    - Dehogynem, a feleségem...

Tudatlan fiatalasszony érdeklõdik az anyjától, hogy mire számíthat a nászéjszakán, mit kell tennie.
    - És amikor az urad befejezte - magyarázza az anya -, csak annyit kérdezz, hogy mi legyen a gyerek neve.
    Így is történt. A végén a férj egy jó erõs csomót kötött a kotonra, és beledobta a vécébe, majd így szólt:
    - Ha innen ki tud szabadulni, legyen a neve Copperfield Dávid.

Két férfi beszélget:
    - Tudod miért jó maszturbálni?
    - Nem, miért?
    - Mert nem kell utána beszélgetni.

Két barát beszélget:
    - Hallom, jól menõ kuplerájod van. Én is szeretnék egy hasonlót nyitni. Tudsz valami hasznos tanácsot adni?
    - Igen! Kicsiben kell kezdeni: feleség, anyós, sógornõ!

A testrészek nyugdíjba szeretnének menni, ezért gyûlést rendeznek. Megszólal a szem:
    - Én már olyan sok csúnyát láttam életemben, el szeretnék menni egy sötétebb helyre!
    Megszólal a fül:
    - Én már olyan sok csúnyát hallottam, el szeretnék menni egy csendesebb helyre!
    - Én is nyugdíjba szeretnék már menni - szól valaki a hátsó sorból.
    Az elnök ráförmed:
    - Álljon fel, aki beszélt!
    - Ej, ha fel tudnék állni, nem mennék nyugdíjba!!!

Pistike és a nagyapja esõ után kint vannak az udvaron. Pistike látja, hogy egy nagy giliszta bújik ki a földbõl. Mondja a nagyapjának:
    - Nagypapa, fogadjunk egy százasba, hogy a gilisztát visszadugom a földbe!
    - Ne hülyéskedj már Pistike, hogy tudnád visszadugni?
    Pistike beszalad a kamrába, kihoz egy sprét, ráfúj a gilisztára, az megkeményedik, és visszadugja a földbe. A nagyapja odaadja a százast. Másnap a nagypapa így szól Pistikének:
    - Pistike, itt egy százas.
    - De nagypapa, tegnap már megadtad a százast.
    - Ne törõdj vele kisfiam, tedd el nyugodtan, ezt nagymamád küldi.

Három intézeti lányt szabadulásuk elõtt az igazgatónõ búcsúztat:
    - Nagy veszély vár rátok odakint. Vannak férfiak, akik felcsalják szegény kislányokat a lakásukra, hogy megdugják õket. Aztán kezükbe nyomnak vacak kétszáz forintot, és mehetnek az utcára.
    Felcsillan a legkisebb lány szeme, majd így szól:
    - Kétszáz forintot? Az azért nem semmi! A maga férje csak egy-egy almát szokott adni nekünk.

- Nagyanyó! Miért ilyen nagy a szád?
    - Látnád nagyapád farkát!