Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Zajonc
    Az iskolába új fizika tanárnõ jött. Gézát otthon faggatják.
    - Na Gézu, milyen az új tanárnõ?
    - A tanítás az jól megy neki, de az ágyban még bizonytalan.

Tanár rajta kapja Gézut, a szertárban hogy egyszerre két lánnyal szeretkezik.
    - Nem szegyelled magad, itt, és egyszerre kettõvel!!
    - Mit csináljak, a másik három még nem ért ide!

A másodikos és harmadikos elemisták osztálykirándulásra mennek a lóverseny pályára két tanítónéni kíséretében, hogy tanuljanak a versenylovakról. Egy idõ múlva a két tanítónéni elhatározta, hogy itt az idõ, hogy mindenki WC-re menjen. Az egyikük a lányokat vitte a nõi, a másik pedig a fiúkat a férfi WC-re, és kinn várta õket az ajtó elõtt. Egy kis idõ múltán az egyik kisfiú kijött és panaszkodott, hogy egyikük sem éri el a vizeldét. Nem volt mit tenni, a tanítónéni bement és segített mindegyiknek kigombolni a nadrágját, felemelni õket és irányítani a pisilést a kagylóba, hogy ne vizeljék le a ruhájukat. Amikor éppen az utolsót emelte fel észrevette, hogy ennek egy hatalmas méretû szerszáma van a többiekéhez képest. Igyekezve, hogy közömbösnek látszon, a tanítónéni mondja neki:
    - Te biztos a negyedik elemibõl vagy, ugye?
    - Téved asszonyom, én a zsoké vagyok az ötödik

A férj nagyon kanos állapotban van, és próbálkozik a feleségénél. Mire az asszony:
    - Szívem, most nem lehet, mert holnap nõgyógyászhoz kell mennem, és azt mondták, hogy a vizsgálat elõtt 24 órával ne éljek nemi életet.
    Erre a férj:
    - Jó, jó, de fogorvoshoz ugye nem kell menned?

Egy Kft-hez titkárnõt vesznek fel. A fõnök megkérdezi:
    - Tud számolni?
    - Persze, hogy tudok.
    - Akkor számoljon azzal, hogy holnap meg lesz dugva.
    Erre a nõ veszi a kabátját és megy kifelé, a fõnök utánaszól:
    - Hová megy?
    - Rájöttem, hogy nem tudok számolni.
    - Hogyhogy?
    - Azzal számoltam, hogy még ma.

Egy hapsi kiküldetésbe megy és filózik:
    - Repülõvel megyek, azon hányni szoktam, tehát Deadalont vennem kell... Az asszony otthon marad, nõ meg kell, tehát kotonra is szükségem lesz.
    Bemegy a gyógyszertárba és mondja a patikusnak:
    - Kérek egy levél Deadalont és egy csomag kotont!
    Megkapja, fizet és kimegy, de közben morfondírozik tovább:
    - Lehet, hogy ott is röpködnöm kell még, és hát nõk mindenhol vannak, kevés lesz a készlet.
    Visszamegy és mondja újból:
    - Lesz szíves még egy levél Deadalont és még egy doboz kotont adni!
    Mire a patikus:
    - Uram, kérdezhetek valamit?
    - Hogyne, parancsoljon!
    - Ha hányingere van a hölgytõl, minek baszogatja?

Egy újdonsült pár beszélget az ágyban. A férfi egyszer csak megkérdi:
    - Ki az ott? - és a nõ éjjeli szekrényén álló képre motat. - Azt mondtad, nem volt elõttem férfi az életedben.
    - Nem is volt.
    - Akkor ki? A bátyád?
    - Nincs bátyám.
    - Akkor az apád?
    - Nem, dehogy is!
    - Akkor ki?
    - Én voltam, mielõtt megoperáltak.

Apácák vallják a bûneiket Szent Péternél. Az elsõ: - Hát, bevallom... én már érintettem AZT... - Mártsd az ujjaidat a szenteltvízbe lányom... A második: - Bevallom atyám, én meg is szorongattam AZT... - Mossál kezet a szenteltvízben lányom... Nagy tolakodás hátulról... - Engedjetek gyorsan, hadd öblítsem ki a számat, mielõtt Gréta nõvér belemossa a seggét!