Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Zajonc
    Négy székely ül körben egy asztalnál. Az asztalon egy flaska áll. Az elsõ
    megfogja, húz belõle egy nagyot, lerakja az üveget. A második szintén megfogja, húz egy nagyot, lerakja. A harmadik szintén. A negyedik is meghúzza, majd miután lerakja, megszólal:
    - Ez petróleum!
    Az elsõ végigméri és megszólal:
    - Az.

A székely meg a felesége mennek a szekéren. Egyszer csak elszáguld mellettük egy fejetlen motoros. Õk csak mennek tovább. Újra elhúz mellettük egy fejetlen motoros. Csak mennek tovább. Mikor ismét megelõzi õket egy fejetlen motoros, megszólal a székely:
    - Te, anyjuk, nem kéne beljebb venni a kaszát?

Becsönget egy házaló egy szegény székelyhez.
    - Nagyon szép utazóbõröndöket tudok ajánlani...
    - Minek az nekem?
    - Hát ha például vonaton utazik uraságod, ebbe rakhatja a ruháit!
    - És akkor üljek ott pucéron a pályaudvaron?!

Fiatal manager gyerek Londonban jár üzleti úton. A cég költségére a Ritzben száll meg, és délután a Picadilly-n elrak egy kártyát, amin egy hölgy intim szolgáltatásokat reklámoz azzal, hogy bárhova házhoz megy. Este a srác levetkõzik meztelenre, végigfekszik az ágyon és az éjjeliszekrényen levõ telefonon felhívja a megadott számot. Egy bársonyos nõi hang jelentkezik:
    - Miben lehetek szolgálatára, uram?
    Izgatott hõsünk remegõ hangon válaszol:
    - Itt vagyok a Ritzben a 812-es szobában és azt szeretném, ha
    idejönnél, furulyáznál nekem egy kicsit, utána egy kis szado-mazo játék,
    aztán elölrõl, hátulról, és a végén gyöngynyaklánc. Mit szólsz hozzá?
    - Igazán érdekes. De elõbb tárcsázza a kilencest, ha kimenõ vonalat akar!

- Menjünk ki a kocsidba, Dénes.
    - Oké Lujza, csak elõveszem a zseblámpám.
    - Ja az volt a zsebedben?
    - Az hát!
    - Akkor maradjunk.

- Apu, képzeld, egy bácsi megszólított az iskola mellett, hogy kapok egy pár cipõt, ha a számba veszem a fütyülõjét.
    - Micsoda? Milyen cipõt?
    - Hát, ilyet.

Csinos, fiatal lány fürdeni készül a patakban. Minden ruháját ledobja a parton. Amikor épp be akar menni a vízbe, a bokrok közül kilép egy jóképû rendõr, és odalép a lányhoz.
    - Kisasszony, itt tilos a fürdés!
    A lány felháborodva válaszol:
    - Most mondja? Itt áll mögöttem jó ideje. Miért nem szólt, mielõtt levetkõztem?
    - Elnézést, vetkõzni szabad, csak fürdeni nem.

A hentes emeleti lakásában egy éjszaka hangokat hall, lihegést lentrõl, az üzletbõl. Felöltözik, lesiet, és döbbenten látja, hogy a lánya a vágótõkén egy kolbásszal maszturbál. Egy szót sem szól, visszamegy és lefekszik aludni. Másnap, nyitás után egy vevõ lép az üzletbe.
    - Kolbász van?
    - Sajnos nincsen.
    - De hisz ott lóg egy szál a kampón.
    - Csakhogy az nem kolbász, uram. Az tegnap óta a vejem.

Két idõs úr beszélget.
    - Mondd, te is kijársz vizelni két nemi aktus között?
    - Már hogy a fenébe ne? Hát ki bírja ki hónapokig?