Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Zajonc
    Az öreg székely utazik a vonaton, a kalapja mellé tûzve egy jegy. Jön a kalauz:
    - Jegyeket, bérleteket!
    Az öreg erre elkezdi aggódva keresni a jegyet. A kaller, látván a jegyet a kalapra tûzve, gondolja, hogy megvicceli az öreget.
    - Tudja mit öreg, mire végiellenõrzöm a kocsit meglegyen a jegy!
    Az öreg székely csak ül nyugodtan. Végez a bakter, odalép az öreghez, kérdi:
    - Megvan-e a jegy, öreg?
    A székely erre elkezdi még kétségbeesetebben keresni a jegyet. Közben beérnek a végállomásra, így szól a bakter: - Na öreg, most az egyszer elengedem magát!
    Az öreg leszáll, a kaller dagadó mellel kihajol az ablakon és így szól:
    - Ott van a jegy a kalapjára tûzve.
    Mire az öreg székely:
    - Tudom fiam, az a múlt heti!

Székely felesége a férjének.
    - Azt híresztelik, hogy megcsalsz a szomszéd asszonnyal.
    Székely kis gondolkodás után:
    - Én dógom.
    - De azt is mondják, hogy a szomszéd terhes?
    - Õ dóga.
    - Én nem bírom ezt így tovább, elköltözök.
    - Te dógod.

A székelyek és a kínaiak csatában álnak. A császári követ átmegy a székelyekhez, megkérdi hányan vannak.
    - 1500 vagyunk, mind vérre éhesek. És ti hányan vagytok?
    - Egymillióan - válaszol a követ.
    - Hú, Józsi bá nagy baj van. - mondja a székely követ - Hová fogjuk azt a sok halottat temetni???

Öreg székely ül a kocsmában és tiszta víz a nadrágja, odamegy hozzá Áron:
    - Hát Tamáskám, csak nem összehugyoztad magad?
    - De bizony! Tegnap este õ nem akart fölállni, ma én nem fogok...

Két nõ megmenekül egy hajótörésbõl. Hetekig élnek egy lakatlan szigeten. Egyik nap felsóhajt az egyik:
    - Legalább egy férfi is lenne velünk!
    - Miért, unod a banánt? - kérdi a másik.

Megszületik a kisbaba és csodák-csodájára már beszélni is tud. Odaszól az orvosnak:
    - Hol van az édesanyám?
    - Itt vagyok, feleli az anyja elhalóan.
    - Nagyon jó volt a hasadban ilyen hosszú ideig. Köszönöm, hogy megszülethettem! Apám is itt van?
    - Igen itt vagyok - feleli büszkén az apa.
    - Gyere kicsit közelebb! - kéri a baba.
    Az apa közelebb hajol, ekkor a baba elkezdi a mutatóujjával a férfi homlokát ütögetni, és felkiált:
    - Na, ugye milyen kellemetlen?!