Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Zajonc
    Egy, a garatra jócskán felöntött alak az újévi ünnepek után dülöngélve lép be az anyakönyvi hivatalba. Nagyokat csuklik, majd így szól:
    - Hölgyeim, uraim, ikreim születtek!
    - Miért mondja hogy hölgyeim, uraim? Hiszen csak egyedül vagyok a szobában - jegyzi meg az anyakönyvvezetõ.
    - Hû, az áldóját - motyog a részeg -, akkor hazaszaladok, hátha nem is ikrek!

Megy haza a részeg, elõveszi a kulcsát és elkezdi beleütni a villanyoszlopba. Arra jön a rendõr:
    - Nem hiszem, hogy otthon vannak.
    - Dehogynem, biztos úr, ég a lámpa.

Két ivócimbora iszogat a kocsmában. Megszólal az egyik:
    - Tudod, komám, nem tudom, mit tegyek. Valahányszor hazamegyek éjszaka, csendben csukom be az ajtót, már az elõszobában levetkõzöm, lábujjhegyen lopózkodom a szobába, óvatosan próbálok bebújni az ágyba, a feleségem mégis mindig felébred, és hajnalig veszekszik velem.
    Erre a másik:
    - Nem így kell azt csinálni! Én, ha hazamegyek, berúgom az ajtót, a cipõmet bevágom a sarokba, felkapcsolom a villanyt, bevetõdök az ágyba, rácsapok az asszony fenekére, és azt mondom neki: "Hé bébi, vesd be magad!" Na, ilyenkor még horkolni is szokott...

Egy részeg igyekszik hazafelé, nagyokat kurjongatva, felzavarva a ház lakóit. Az egyik szomszéd mérgesen kiszól:
    - Elhallgasson! Ne zajongjon már, még felkelti a feleségét is!
    - Ne aggódjon, majd ördögûzõset játszunk!
    - Igen? És azt hogyan kell???
    - Õ elátkoz én meg lehányom!

A székely és a felesége vacsoráznak. A nõ magára borítja a pardicsomos szószt. Azt mondja a férjének:
    - Most nézz rám! Úgy nézek ki, mint egy disznó!
    - Ja! Meg még le is etted magad!

A székely nyugodtan pipázik a kapu elõtt, mikor látja, hogy felesége sírva rohan felé:
    - Uram, a Sára terhes!
    - Az az õ dolga - dörmögi a székely.
    - De tõled van a gyerek!
    - Az az én dolgom.
    - Uram, viszem a kutyát, és a Tiszába vetem magam!
    - A kutya marad, a többi a te dolgod!

- Papa, mi az ott, ami csüng a lovacskának?
    - Az a fasza, kisfiam, azzal bassza a többi lovacskát. De nem illik ujjal mutogatni!

A feleségem azt mondta, ad egy támpontot, hogy mit
    szeretne születésnapjára:
    Legyen vörös, és menjen 0-ról 100-ra 3 másodperc alatt.
    Ajándékoztam neki egy piros fürdõszobamérleget.

Az apa nyitogatja a gyerek ellenõrzõjét.
    Matek egyes, durr egy pofon.
    Olvasás egyes, durr egy pofon.
    Ének ötös, durr egy pofon.
    A gyerek méltatlankodva így szól:
    ...- De apa, ének ötös, miért kaptam a pofont?
    - Mert két egyes után még volt kedved énekelni.