Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
Egy anyukának két gyereke van, egy optimista és egy pesszimista.
Eljön a karácsony és anyuka elmegy ajándékot venni a gyerekeknek. A pesszimistának vesz mindenféle földi jót, játékot, könyvet, hogy had örüljön végre az a szegény gyerek; az optimistának pedig kér a ovácstól egy marék lósz@rt, úgyis örül az mindennek.
Eljön a karácsony és a két testvér beszélget:
-te mit kaptál? - kérdezi az optimista a pesszimistától
-háát.. - kezdi a pesszimista gyerek - kaptam egy szép kifestőkönyvet, de úgyis el fog szakadni.. kaptam egy robotot, de úgyis el fog romlani.. kaptam egy labdát, de úgyis ki fog durrani.. és te mit kaptál? - kérdi az optimista gyerektől
- szerintem egy pónit, de még nem találom..