Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
Zajonc #37983 Elefánt a tevének:
- Te, hallod, miért van a két csöcsöd a hátadon?
- Pöccsel a pofámon kussolnék...
Drogos srác már nagyon ki van éhezve egy kis fûre. Elrohan a dílerhez, és mondja neki: - Bazze öreg! Kéne valami qrva jó, qrva erõs, qrva új cucc! - Háát, van itt egy vadiúj anyag, úgy hívják, hogy Világos-Sötét. Ez most a legkeményebb! .........- Na jó, de miért Világos-Sötét? - Vedd meg, probáld ki, és megtudod! Megveszi, hazamegy. Azt mondja otthon: - Bazze fater, kimegyek egy kicsit levegõzni az erkélyre! Kimegy, elfüstöli a dzsangát. Az anyag tényleg qrva jó, órákig a topon van, majd egyszer csak látja: világos-sötét, világos-sötét, világos-sötét. Másnap fogja magát, elrohan a gandzsamenhez, s rögtön mondja: - Öreg, ez a cuccos tényleg sirály!!! Adjál még! Megveszi az újabb adagot, hazamegy. Találkozik a faterjával. Mondja neki: - Bazze fater, kimegyek egy kicsit levegõzni az erkélyre! - Jól van, fiam; DE MEGINT HÁROM NAPRA?!?
A falu határában vonatbaleset volt, 120 ember meghalt, csak a mozdonyvezetõ élte túl. Jöttek is a rendõrök helyszínelni, és kihallgatták a szemtanúkat is, Józsi bácsit és Béla bácsit:
- Józsi bácsi, látta mi történt?
- Persze, a vonat jött a ......kanyarba', le a sínrû' át a mezõn oszt' be a szénakazalba!
- Részeg maga bátyám, a vonat ilyet nem csinál. Béla bácsi, maga hogy emlékszik?
- Hát a vonat jött a kanyarba', le a sínrû' át a mezõn oszt' be a szénakazalba!
- Na maga is részeg, de majd a mozdonyvezetõ megmondja hogy volt!
Hozzák is a mozdonyvezetõt, felteszik neki a kérdést:
- Mi történt?
- Hát jöttem itt a kanyarban, és megláttam, hogy valaki fekszik a sínen, de már nem tudok megállni.
- Dehát jóember, ha azt az egy szerencsétlent elütötte volna, akkor a 120 utas életben marad!
- Hát én is azt akartam, de az hirtelen felugrott, szaladt át a mezõn oszt' be a szénakazalba!
Fiú: játszunk tûzoltósat? Lány: mik a szabályok? Fiú: az ujjam a tûzoltóautó, ami a combjaid között fog felfelé hajtani és ha azt akarod, hogy megálljon azt kell kiáltanod, hogy "PIROSLÁMPA" Lány: oké, játszunk! *pár perc múlva* Lány: "PIROSLÁMPA! PIROSLÁMPA!" Fiú: a tûzoltóautó nem áll meg a pirosnál! xD