Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Zajonc
    Elefánt a tevének:
    - Te, hallod, miért van a két csöcsöd a hátadon?
    - Pöccsel a pofámon kussolnék...

Drogos srác már nagyon ki van éhezve egy kis fûre. Elrohan a dílerhez, és mondja neki: - Bazze öreg! Kéne valami qrva jó, qrva erõs, qrva új cucc! - Háát, van itt egy vadiúj anyag, úgy hívják, hogy Világos-Sötét. Ez most a legkeményebb! .........- Na jó, de miért Világos-Sötét? - Vedd meg, probáld ki, és megtudod! Megveszi, hazamegy. Azt mondja otthon: - Bazze fater, kimegyek egy kicsit levegõzni az erkélyre! Kimegy, elfüstöli a dzsangát. Az anyag tényleg qrva jó, órákig a topon van, majd egyszer csak látja: világos-sötét, világos-sötét, világos-sötét. Másnap fogja magát, elrohan a gandzsamenhez, s rögtön mondja: - Öreg, ez a cuccos tényleg sirály!!! Adjál még! Megveszi az újabb adagot, hazamegy. Találkozik a faterjával. Mondja neki: - Bazze fater, kimegyek egy kicsit levegõzni az erkélyre! - Jól van, fiam; DE MEGINT HÁROM NAPRA?!?

A falu határában vonatbaleset volt, 120 ember meghalt, csak a mozdonyvezetõ élte túl. Jöttek is a rendõrök helyszínelni, és kihallgatták a szemtanúkat is, Józsi bácsit és Béla bácsit:
    - Józsi bácsi, látta mi történt?
    - Persze, a vonat jött a ......kanyarba', le a sínrû' át a mezõn oszt' be a szénakazalba!
    - Részeg maga bátyám, a vonat ilyet nem csinál. Béla bácsi, maga hogy emlékszik?
    - Hát a vonat jött a kanyarba', le a sínrû' át a mezõn oszt' be a szénakazalba!
    - Na maga is részeg, de majd a mozdonyvezetõ megmondja hogy volt!
    Hozzák is a mozdonyvezetõt, felteszik neki a kérdést:
    - Mi történt?
    - Hát jöttem itt a kanyarban, és megláttam, hogy valaki fekszik a sínen, de már nem tudok megállni.
    - Dehát jóember, ha azt az egy szerencsétlent elütötte volna, akkor a 120 utas életben marad!
    - Hát én is azt akartam, de az hirtelen felugrott, szaladt át a mezõn oszt' be a szénakazalba!

Fiú: játszunk tûzoltósat? Lány: mik a szabályok? Fiú: az ujjam a tûzoltóautó, ami a combjaid között fog felfelé hajtani és ha azt akarod, hogy megálljon azt kell kiáltanod, hogy "PIROSLÁMPA" Lány: oké, játszunk! *pár perc múlva* Lány: "PIROSLÁMPA! PIROSLÁMPA!" Fiú: a tûzoltóautó nem áll meg a pirosnál! xD