Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Zajonc
    A vadász betér a kocsmába. Elmondja hogy õ a legnagyobb vadász, bármely vadat felismer a szõrérõl, sõt, ha a sebet is megmutatják neki, akkor egy italért cserébe megmondja a fegyver típusát is, amivel megölték.
    Hozzák az elsõ vadbõrt, a vadász bekötött szemmel megmondja, medve, 0.3-as kaliberû vadászpuska.
    Hozzák a másikat, a vadász rögtön tudja hogy nyúl, és sörétes puskával lõtték meg.
    Így megy ez egész éjjel, a vadász rengeteg italt nyer, jól berúg, de azért valahogy hazatámolyog a feleségéhez. Másnap reggel a tükör elõtt látja, hogy az arcán egy óriási monokli van. Kérdezi a feleségét:
    - Drágám, tegnap éjjel berúgtam, de ki vert meg?
    Mire az asszony:
    - Én. Éjjel 3-kor mellém bújtál, betetted a kezed a bugyimba, és azt mondtad, ez egy vadászgörény és fejszével verték agyon.....

Két koma sörözik a kocsmában, az egyiknek a furgonja kint parkol a kocsma elõtt. Látják, hogy a falu papja éppen arra megy biciklivel, és az autókat nézi. Megszólal a furgon gazdája:
    - Remélem, a tiszteletes úr nem vette észre, hogy itt vagyok, és nem ismeri fel a kocsimat sem!
    - Nem mindegy? - mondja a másik - Az Úr úgyis mindent lát, és tudja, hogy itt sörözünk.
    - Az rendben van, de nem mondja el az asszonynak!

A bárban egy részeg odatámolyog egy lányhoz és megszólítja:
    - Elnézést, hölgyem, azt hiszem, ön tartozik nekem egy itallal!
    - Én? Hogy-hogy? - kérdezi a lány meglepõdve.
    - Mert olyan ronda, hogy elejtettem a poharamat, amikor megláttam.

Két ivócimbora összefut:
    - Haver, mész ma este valahová?
    - Á, dehogy! Ki se mozdulok a kocsmából!

Bemegy a részeg a templomba. Meglátja Máriát, karjaiban a kis Jézussal:
    - A nõnek egy sherryt, a gyereknek egy kakaót!
    Megy tovább, meglátja Jézust a kereszten:
    - Az artistának egy sört!
    Benyit a gyóntatószékbe, ott ül a pap:
    - Te meg ha befejezted a szarást, szolgáld ki a vendégek

Az italbolt elõtt egy teljesen elázott férfi fekszik az aszfalton. Egy járókelõ megkérdi:
    - Mi történt magával, barátom?
    - Se... semmi. Én vagyok a bolt reklámja.

Bemegy egy paraszt a kocsmába, hóna alatt egy rádióval. Az egyik közeli asztalnál két fickó, amint meglátja, elhatározza, hogy leitatva az új vendéget, megszerzik ingyen azt a rádiót:
    - Biztos vagyok benne, hogy ha vedel néhány üveggel, akkor ideadja nekünk a rádiót akár fizetség nélkül is.
    Így hát meghívják magukhoz a parasztot, rendelnek neki pár italt és megkérdezik, hogy mennyiért adja a rádiót:
    - 40 dollár - válaszol kurtán a paraszt.
    Odasúg az egyik a társának:
    - Jól van, lejjebb visszük még kicsit az árat.
    Rendelnek ismét néhány italt, aztán újból elõhozakodnak a témával:
    - Mennyiért adná nekünk azt a rádiót?
    - Legyen 20 dollár - mondja a kissé pityókás paraszt.
    - Jól van, egyre jobb. Kicsit még lejjebb visszük az árat.
    Rendelnek még néhány üveggel, aztán újból érdeklõdnek a már részeg parasztnál:
    - Na, és most mennyiért adná nekünk azt a rádiót?
    - Legyen 10 dollár - hangzik a válasz.
    Úgy döntenek, hogy már nincs kockázat, övék lesz a következõ körben a rádió, meghívják az öreget még egy italra:
    - Na, most mennyiért adja?
    Mire a paraszt feláll az asztaltól és magára kapja kabátját, kalapját, majd búcsút intve így szól:
    - Az igazat megvallva, az elején el akartam adni a rádiómat, hogy legyen pénzem berúgni. De már úgy lerészegedtem, hogy úgy döntöttem, nem adom el, megyek inkább haza.