Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Zajonc
    Két orvostanhallgató üldögél egy parkban, és figyeli az elhaladó embereket. Azzal szórakoznak, hogy megpróbálják az arra tévedõk bajait diagnosztizálni, csak úgy ránézésre. A diagnózisok teljesen egyformák, ám akkor arra megy egy öregember, aki furcsán csoszog, közben a lábait szinte egyáltalán nem hajlítja be.
    A két srác hatalmas vitába kezd, majd egyikük odamegy az öreghez és megszólítja:
    - Elnézést, uram, de a barátom szerint Önnek elmeszesedtek a lábízületei, míg szerintem inkább ízületi gyulladása van. Melyikünknek van igaza?
    - Nézze barátom, az elõbb én azt hittem, szellentenem kell, de sajnos mindhárman tévedtünk..

Elmegy a cseh a szemészetre:
    - Olvassa a táblán a betûket felülrõl lefelé!
    - S, T, R, V, C, H, R, S.
    - Végig tudja olvasni?
    - Ó, hogyne, még ismerem is az illetõt.

Két jóbarát telefonon beszélget. Az egyik orosz, a távoli tajgáról, a másik a napfényes Floridából.
    - Te Iván, nálatok tényleg -60C fok van?
    - Ááááá, dehogyis. Kb olyan -20-25C fok lehet.
    - De mondom, most mondja a híreket, asszongya, hogy tényleg annyi van.
    - Hidd el cimbora, mondom én neked, hogy nincs itt annyi. Legfeljebb -30C fok, de ennél nem alacsonyabb.
    - Hát Iván, nem is tudom. Itt nézem a TV-ben a híreket. Az autók lefagyva, méteres jégcsapok, kihalt utcák. És itt írják, hogy -60 C fok van a távoli Oroszországban.
    - Jaaa... odakint az utcán... az lehet!

- Pistike! Miért nem adod oda a szánkót a kishúgodnak is?
    - Már hogyne adnám! Fölfelé mindig õ húzza...

- Te Évi, ma lehet, hogy menne a dolog.
    - Milyen dolog?
    - Ja, ma menne a dolog. Gyönyörû szép nap van odakint.
    - És?
    - Süt a nap, meleg van, a madarak énekelnek meg minden. Gyönyörû nap.
    - Mi a fészkes fenérõl beszélsz Lajos!?
    - Ne izélj már, hiszen te mondtad, hogy egy szép napon fogod magad és elhagysz.

A rendõr cipõt vásárol. Már a nyolcadikat próbálja, mikor megszólal:
    - Ez az! Ezt megveszem, mert nagyon kényelmes.
    A felesége oldalba böki:
    - Tudod mi van a lábadon, te szerencsétlen? A cipõsdoboz.