Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Zajonc
    A székely fia megcsúszik a tetõn és lezuhan! Közben látja hogy az apja
    lent áll. . . . lekiabál neki:
    -Édesapám!!! Lezuhanok!!!!
    Mire az öreg székely széttárja karját:
    -Oszt nincs elég hely?

Felszáll a repülõgép, a kapitány a pilótafülkébõl mikrofonon keresztül beszél.
    - Kedves utasaink! Köszönjük, hogy a mi légitársaságunkkal utaznak. Amint látják, az ég csodásan kék, a felhõk is gyönyörûek, vagyis csodaszép idõnk van, és a géppel is minden rend...... - Ó, A FRANCBA!!!
    Az utasok halálra váltan ülnek a helyükön, moccanni se mernek, amikoris újból a kapitány hangja hallatszik.
    - Elnézésüket kérem, de magamra öntöttem a kávémat. Látniuk kéne a nadrágom elejét!
    Erre az egyik utas:
    - Az enyémnek meg a hátulját...

Az öreg MG pilóta jól bepiál este a kocsmában, és fogad a Concord pilótájával, hogy az Ancsa gyorsabb, mint az õ gépük. Reggel találkozik a szerelõjével:
    -Hú, bazzeg, *** nagy ökörséget csináltam tegnap. Fogadtam a Concord pilótáival, hogy az Ancsa simán lenyomja a gépüket.
    -Hát mindig hülye voltál, de mindegy, majd kitalálok valamit.
    Eljön a megmérettetés napja, a szerelõnek sok okosság nem jutott eszébe, így egy vastag drótkötéllel sunyiban utánaköti az Ancsát a Concordnak. A Concord elindul, szépen felszáll, majd pár ezer méteren szól a kapitány az elsõ tisztnek:
    -Te, nézd már meg, jönnek ezek egyáltalán!
    Elsõ tiszt hátranéz:
    -Szépen tapadnak...
    -Na akkor nézzük.
    A kapitány tol egy kicsit a gázkarokon, a Concord majdnem hangsebességgel repül.
    -És most? Jönnek még?
    -Kapitány, ezek nem nagyon akarnak lemaradni!
    Jó kis gép ez az Ancsa -gondolja a kapitány- de azért ennyire mégsem. Na mindegy, mindent belead a fõnök, szinte áttolja a gázkart a mûszerfalon, már remeg a Concord, majdnem szétesik, mikor odaszól a társának:
    -Na, most már biztos lemaradtak. mosoly
    Hátranéz az elsõtiszt, de tátva marad a szája:
    -Fõnök! Azt hiszem jobb, ha feladjuk. Ezek még csak most csukják a futót, és nyilazzák a szárnyat

A második világháborúban a japán légierõ parancsnoka behívja a legtehetségesebb pilótájukat:
    - Katona, a parancsnokság választása Önre esett. Ön lesz az elsõ kamikáze pilóta!
    - Értettem!
    - Megkapja a japán légiflotta leggyorsabb gépét.
    - Értettem!
    - Felszáll 8000 méter magasságba, az éj leple alatt megközelíti az amerikai hadihajóflottát.
    - Értettem!
    - Kiválasztja az amerikaiak vezérhajóját.
    - Értettem!
    - Aztán becélozza, és kikerülve a légvédelem lövéseit nekirepül, és a haza érdekében repülõgépének felrobbanásával megsemmisíti azt.
    - Értettem!
    - Katona, van kérdése?
    - Igen, Uram, egy kérdésem lenne.
    - Kérdezzen, katona!
    - Te teljesen meghülyültél, vazze?!?!?!