Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
Zajonc #37893 Kisfiú felkel este odamegy az apjához, azt mondja : "Apa azt álmodtam hogy a nagymamám meghal" Apuka lenyugtatja és visszamegy aludni. Másnap reggel meghal a nagymama. Ismét felkel a kisfiú este, odamegy apjához : "Apa azt álmodtam meghal a nagypapám" Apuka lenyugtatja csak véletlen volt a korábbi eset. Másnap reggel meghal a nagypapa. Harmadik nap este felkel a kisfiú, odamegy apjához : "Azt Álmodtam hogy meghal a apám" Apuka elkezd pánikolni. Másnap reggel apuka nem mer kilépni a házból, reszket, fél. Bejön az anyuka kérdezi tõle: "na milyen napod volt"? Apuka: "Szörnyû". Anyuka : "Nekem mondod, a szemel elõtt halt meg a postás"
- Milyen szobák vannak a pók lakásában?
- ???
- Csupa hálószoba.
A rádióban bemondják, hogy marslakók szálltak le a Földre. Ezek kicsi zöld emberek és ha szótagolva beszélünk hozzáájuk, megértik amit mondunk. Józsi bácsi sétál az erdö szélén, hirtelen meglát egy kis zöld embert. Nosza, odarohan és lelkendezve beszélni kezd:
- Én va-gyok a Jó-zsi bá-csi és ép-pen er-re sé-tál-tam. Hát te ki vagy és mit cs-nálsz er-re fe-lé?
A válasz:
- Én va-gyok a va-dász és sza-rok.
- Hogy halt meg az elsõ vízirendõr?
- Kidobta a csikket a hajóból és el akarta taposni!