Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Zajonc
    A feleségem azt mondta, ad egy támpontot, hogy mit szeretne születésnapjára:
    - Legyen vörös, és menjen 0-ról 100-Ra 3 másodperc alatt!
    Ajándékoztam neki egy piros fürdõszobamérleget.
    Ezután veszekedni kezdtünk...

A régi világban történt.

Valahol Szibériában, az Isten háta mögött, a tajgán egy szovjet felderítõ század gyakorlatozik. Minden nap sítalpon mennek 50 versztát, este tábort ütnek, õrséget állnak, másnap pedig folytatják.

Egyik este Sztopka közlegény odamegy a hadnagyhoz:
    -Hadnagy elvtárs! 3 éve nem voltam otthon, a falum pedig itt van 3 versztányira, ott a fenyvesek szélén. Engedjen haza kérem!

A hadnagy jó ember, felveszi legszigorúbb tekintetét, majd így szól:

- Rendben van Sztyepán, menj, de reggel 6-ra itt legyél!

Sztyepán megy, mint a vihar, a hó porzik utána, s másnap reggel 3/4 6-kor jelentkezik a hadnagynál, hogy visszatért. Aztán a sátorba megy a legénységhez.

- Na, fiúk, itt van ez a nagy üveg vodka! Ezt annak adom, aki kitalálja, mit csináltam elõször, amint hazaérkeztem. A harcosok találgatnak:
    - Köszöntél apádnak ... nem
    - köszöntél anyádnak .. nem
    - meghajoltál az ikon elõtt ... nem

A tapasztalt õrmester, aki eddig hallgatott, most kiböki:

- megkefélted a feleségedet! ... Igen Tehát ez az üveg vodka az õrmester elvtársé! Node, ezt az üveg vodkát annak adom, aki kitalálja, hogy másodszorra mit csináltam hazaérkezésem után ? Megindul a találgatás:

- Köszöntél apádnak ... nem
    - ettél... nem
    - ittál ... nem

A tapasztalt õrmester, aki eddig hallgatott, most kiböki:

- megkefélted a feleségedet! ... Igen Tehát ez az üveg vodka is az õrmester elvtársé!

Node, ezt az üveg vodkát annak adom, aki kitalálja, hogy harmadszorra mit csináltam hazaérkezésem után ? Megindul a találgatás:

- megkefélted a feleségedet! ... Nem!
    -Köszöntél apádnak ... nem
    - ettél... nem
    - ittál ... nem

Az õrmester megszólal: Sztyopka, mindjárt sorakozó... mondd meg hamar, aztán menjünk!

- Levetettem a sítalpakat!

Két rendõr horgászik. Végre több óra után sikerül fogniuk egy apró kis halat. Az egyik a markába fogja a halat, úgy, hogy annak csak a feje látszik ki, és így szól hozzá:
    - Most szépen elmondod, hogy hol vannak a nagyhalak!

Pásztor legelteti nyáját a réten, erre oda megy hozzá egy arra járó személy.
    -Hallod pásztor, nagyon sok állatod van, ha megtudom szálni õket, elvihetek egy birkát?
    -(Gondolkozik a pásztor, ennyit nem lehet megszámolni, olyan sok van)Hmm... Rendben, ha eltalálod, vihetsz egyet!
    -1 2 ....... 98db! kiállt fel.
    -Szép, megérdemled, viheted!
    Hóna alá kap egyet, majd menne is, mire utána szól a pásztor:
    -Ugye kend rendõr?!
    -Honnan tudja?
    -Ennyi birka közül a pulit vitte el!

Két rendõr beszélget:
    - Volt már dolgod nõvel?
    - Nem tudom.
    - Hogy-hogy?
    - Tudod, mindig leoltom a lámpát.

Kedvencem:
    Róka Farkas Medve mennek a hivatalba, mert nagy éhség van feléjük, nincs munka nincs pénz és nem ettek már pár hete...
    A hivatalban ezt mondják nekik:
    -Róka, téged megbízlak hogy védd a birkákat mert lopják õket mostanság....
    -Rendben!
    -Farkas, neked a bárányokat kell figyelned, mert a juhász kutyája lebetegedett, menni fog?
    -Természetesen!
    -Medve.... Neked a téglagyárban maradt már csak munka, vállalod?
    -(elsopánkodik)hmmm, Igen!
    Telnek múlnak a napok, hetek, egyszer a róka a farkas meg a medve össztalálkoznak.
    A farkas lefogyva, hiányzik egy pár foga, a róka látszik majdnem minden csontja, sántikál is, a medve meg szépen kigömbölyödve széles vigyorral az arcán, beszélgetnek, hogy mi történt az elmúlt napokban
    Mondja a róka:
    -Hát halljátok, az elsõ pár nap olyan jó volt! semmi dolgom nem volt, annyit ettem amennyit csak akartam, míg rá nem jöttek másnap h miattam fogy az állomány, úgy megvertek hogy azóta is örülök h tudok járni!
    -(farkas)Ja, ne is mond, én is így jártam, nem is számolták a bárányokat annyi van, csak a kutya visszajött és egybõl lefülelte h mit szoktam eszegetni, mondanom sem kell örülök h még tudok beszélni ennyi foggal.
    És te medve, hogy hogy ilyen jól megy sorod??
    -Nekem?! A téglagyárban a legjobb!! a téglát nem lopják, a cigányokat meg nem számolják!