Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
Zajonc #37870 A feleségem azt mondta, ad egy támpontot, hogy mit szeretne születésnapjára:
- Legyen vörös, és menjen 0-ról 100-Ra 3 másodperc alatt!
Ajándékoztam neki egy piros fürdõszobamérleget.
Ezután veszekedni kezdtünk...
A régi világban történt.
Valahol Szibériában, az Isten háta mögött, a tajgán egy szovjet felderítõ század gyakorlatozik. Minden nap sítalpon mennek 50 versztát, este tábort ütnek, õrséget állnak, másnap pedig folytatják.
Egyik este Sztopka közlegény odamegy a hadnagyhoz:
-Hadnagy elvtárs! 3 éve nem voltam otthon, a falum pedig itt van 3 versztányira, ott a fenyvesek szélén. Engedjen haza kérem!
A hadnagy jó ember, felveszi legszigorúbb tekintetét, majd így szól:
- Rendben van Sztyepán, menj, de reggel 6-ra itt legyél!
Sztyepán megy, mint a vihar, a hó porzik utána, s másnap reggel 3/4 6-kor jelentkezik a hadnagynál, hogy visszatért. Aztán a sátorba megy a legénységhez.
- Na, fiúk, itt van ez a nagy üveg vodka! Ezt annak adom, aki kitalálja, mit csináltam elõször, amint hazaérkeztem. A harcosok találgatnak:
- Köszöntél apádnak ... nem
- köszöntél anyádnak .. nem
- meghajoltál az ikon elõtt ... nem
A tapasztalt õrmester, aki eddig hallgatott, most kiböki:
- megkefélted a feleségedet! ... Igen Tehát ez az üveg vodka az õrmester elvtársé! Node, ezt az üveg vodkát annak adom, aki kitalálja, hogy másodszorra mit csináltam hazaérkezésem után ? Megindul a találgatás:
- Köszöntél apádnak ... nem
- ettél... nem
- ittál ... nem
A tapasztalt õrmester, aki eddig hallgatott, most kiböki:
- megkefélted a feleségedet! ... Igen Tehát ez az üveg vodka is az õrmester elvtársé!
Node, ezt az üveg vodkát annak adom, aki kitalálja, hogy harmadszorra mit csináltam hazaérkezésem után ? Megindul a találgatás:
- megkefélted a feleségedet! ... Nem!
-Köszöntél apádnak ... nem
- ettél... nem
- ittál ... nem
Az õrmester megszólal: Sztyopka, mindjárt sorakozó... mondd meg hamar, aztán menjünk!
- Levetettem a sítalpakat!
Két rendõr horgászik. Végre több óra után sikerül fogniuk egy apró kis halat. Az egyik a markába fogja a halat, úgy, hogy annak csak a feje látszik ki, és így szól hozzá:
- Most szépen elmondod, hogy hol vannak a nagyhalak!
Pásztor legelteti nyáját a réten, erre oda megy hozzá egy arra járó személy.
-Hallod pásztor, nagyon sok állatod van, ha megtudom szálni õket, elvihetek egy birkát?
-(Gondolkozik a pásztor, ennyit nem lehet megszámolni, olyan sok van)Hmm... Rendben, ha eltalálod, vihetsz egyet!
-1 2 ....... 98db! kiállt fel.
-Szép, megérdemled, viheted!
Hóna alá kap egyet, majd menne is, mire utána szól a pásztor:
-Ugye kend rendõr?!
-Honnan tudja?
-Ennyi birka közül a pulit vitte el!
Két rendõr beszélget:
- Volt már dolgod nõvel?
- Nem tudom.
- Hogy-hogy?
- Tudod, mindig leoltom a lámpát.
Kedvencem:
Róka Farkas Medve mennek a hivatalba, mert nagy éhség van feléjük, nincs munka nincs pénz és nem ettek már pár hete...
A hivatalban ezt mondják nekik:
-Róka, téged megbízlak hogy védd a birkákat mert lopják õket mostanság....
-Rendben!
-Farkas, neked a bárányokat kell figyelned, mert a juhász kutyája lebetegedett, menni fog?
-Természetesen!
-Medve.... Neked a téglagyárban maradt már csak munka, vállalod?
-(elsopánkodik)hmmm, Igen!
Telnek múlnak a napok, hetek, egyszer a róka a farkas meg a medve össztalálkoznak.
A farkas lefogyva, hiányzik egy pár foga, a róka látszik majdnem minden csontja, sántikál is, a medve meg szépen kigömbölyödve széles vigyorral az arcán, beszélgetnek, hogy mi történt az elmúlt napokban
Mondja a róka:
-Hát halljátok, az elsõ pár nap olyan jó volt! semmi dolgom nem volt, annyit ettem amennyit csak akartam, míg rá nem jöttek másnap h miattam fogy az állomány, úgy megvertek hogy azóta is örülök h tudok járni!
-(farkas)Ja, ne is mond, én is így jártam, nem is számolták a bárányokat annyi van, csak a kutya visszajött és egybõl lefülelte h mit szoktam eszegetni, mondanom sem kell örülök h még tudok beszélni ennyi foggal.
És te medve, hogy hogy ilyen jól megy sorod??
-Nekem?! A téglagyárban a legjobb!! a téglát nem lopják, a cigányokat meg nem számolják!