Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Zajonc
    A medve, a farkas, a róka és a holló utaznak a repülõgépen. Megszólal a farkas:
    - Medve koma, hozzál nekem egy sört!
    A medve visz neki egy sört. Két perc múlva megszólal a róka:
    - Medve koma, hozzál nekem is egy sört!
    A medve visz neki is egy sört. Két perc múlva megszólal a holló:
    - Medve koma, fényesítsd ki a cipõmet!
    A medve kifényesíti a holló cipõjét. Megint megszólal a róka:
    - Medve koma, fényesítsd ki az én cipõmet is!
    A medve mérges lesz, és kidobja a rókát meg a hollót a repülõgépbõl. Zuhanás közben megkérdezi a holló a rókát:
    - Róka, tudsz te repülni?
    - Nem.
    - Akkor meg mit szemétkedsz a medvével?

- Mayday! Mayday! Itt a ... járat, segítség! Elszállt a navigációs rendszerem és alattam az óceán, az üzemanyag csak percekre elegendõ és mögöttem 160 hisztérikus utas! Segítsetek, mondjátok meg mit csináljak!
    - Itt az irányító torony! Megpróbálunk segíteni, mondd utánam: "Miatyánk, ki vagy a mennyekben..."

- Kisasszony!
    - Igen uram?
    - Panaszt szeretnék emelni az önök légitársasága ellen. Akárhányszor repülök önökkel, mindig ugyanazt az ülést kapom, nem láthatom a filmet, amit vetítenek repülés közben, és az ablakon nincs sötétítõ, így még aludni sem tudok!
    - Jobb lenne, ha a landolással törõdne, Kapitány!

Egy hosszú repülõút közepén az egyik pilóta elkezd rémülten ordítozni:
    - Ó, istenem! Nézd a jelzést! Kifogyott az üzemanyag! MINDANNYIAN SZÖRNYET FOGUNK HALNI!
    - Hülye barom, ez a lámpa csak azt jelzi, hogy hallanak minket az utasok...

A fiú bemutatja új barátnõjét a szüleinek, akik szívélyesen meghívják õt, vacsorázzon náluk. Leülnek az asztal köré, kutya az asztal alatt; elkezdenek kajálni. A félénk lány egyszercsak úgy érzi, muszáj eleresztenie magát; tartja-tartja, de nem megy tovább, reccsen egy nagyot. - Maszat! - kiált fel az apa összevont szemöldökkel, és az elvörösödött lánynak hatalmas kõ esik le a szívérõl; mindenki azt hiszi, a kutya volt, hehe. Kajálnak tovább, de egy idõ után megint érzi a kínzó ingert; ha egyszer bejött, most is bejön, gondolja, és elfingja magát. - Maszat! - hörren fel ismét az apa. Esznek tovább, a lány kis idõ múlva úgy érzi, megint kell, és most már viszonylag fesztelenül ereget egyet. Erre az apa: - Maszat, vigyázzá már onnan, mert rádszarik!!

A második világháborúban a csendes-óceáni hadszíntéren egy fiatal pilóta elsõ bevetésére indul. Felszáll az anyahajóról, felveszi a harcot a japán vadászgépekkel. Elsõ körben lelõ hatot közülük, majd a menekülõk után veti magát, és még négyet sikerül levadásznia. Mivel az üzemanyaga már fogytán van, ezért a visszatérés mellett dönt. Mintaszerûen leszáll a fedélzetre, majd kiugrik a gépbõl és elkiáltja magát:
    - Idesüssetek! Egymagam lelõttem 10 japán gépet! Nem rossz eredmény egy újonctól, nemde?
    A fedélzetrõl az egyik katona odaszól neki:
    - Igen, szép eredmény, de egy nagy hibát mégis elkövetni, pilóta-szan...