Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Zajonc
    Kinyilik a rendelõ ajtaja,kilép az orvos ,és látja,hogy a váróban egy
    fiatal pár üldögél. A nõ feláll, és elindul befelé.
    -Jöjjön maga is! -mosolyog az orvos barátságosan a férfira .
    Az orvos a rendelõben felszólítja a nõt, hogy vetkõzzön le, majd tetõtõl
    talpig megvizsgálja.
    Végûl a férfihoz fordul és megkérdezi:
    -Mindig ilyen zavartan viselkedik a hölgy?
    -Gõzöm sincs róla! -Most látom elöször életemben. De azért
    háromszáz forintot megért!

Szõke nõ megáll a keresztezõdésnél. Csöves bedugja a fejét a letekert ablakon:
    - Naccsága, adjon már egy cigit!
    Szõke nõ empatikus, ad, majd elindul. A következõ keresztezõdésnél behajlik az elõbbi csöves.
    - Naccsága, ha lenne szives egy tüzet is...
    Szõke kicsit csodálkozik, de ad, majd továbbhajt. A következö keresztezõdésnél megint megszólítja a csöves.
    - Naccsága, egy huszasért kivezetem a körforgalomból.

Nõ gyereket akar mesterséges megtermékenyítéssel.
    Elmegy a dokihoz:
    -Az én fiam olyan atléta legyen, mint egy Apolló!
    A doki tölt egy pohár vizet, és tesz bele egy kis port.
    -Ez minden, kisasszony?
    -És olyan okos legyen, mint Einstein!
    Még egy kis port szór a vízbe.
    -Egyéb óhaj?
    -Igen, olyan sármos legyen, mint Alain Delon!
    Még egy kis por, majd odateszi elé:
    -Ok, ha ez minden, akkor hajtsa fel!
    A nõ megissza, és elalszik tõle. a doki elkezdi gombolni a sliccét:
    -Majd adok én neked Alain Delont!

Eszkimó bemegy a bárba:
    - Egy whisky lesz...
    - Jéggel, vagy jég nélkül?
    - Ne idegesits, vazzeg!!!!!

A románok bejelentik, hogy felépítik a világ legnagyobb stadionját. A vállalkozáshoz minden ország segítségét kérik. A felajánlások sorban meg is érkeznek minden országtól, kivéve a magyarokat. Rettentõ diplomatikusan felteszik a kérdést:
    - Hát ti, magyarok, mit adtok?
    - Miért, a telek nem volt elég???

Áll a juhász a réten a botjára támaszkodva. Arra megy a többi juhász, meglátják, kérdik tõle:
    - Hát te meg, mit csinálsz?
    - Gondolkodom.
    - És hol a fenében van a nyájad?
    - Azon gondolkodom...

- Nagymama, miért van úgy kidülledve a szemed?
    - Piroska! Legalább a WC-n hagyjál békén!

Két barátnő elhatározza, hogy rendeznek egy görbe estét a férjeik nélkül. Az este jól sikerül, pompásan érzik magukat, kicsit iszogatnak is. Ahogy hazafelé botladoznak részegen, hirtelen mindkettejükre rájön a pisilhetnék. Mivel éppen egy temető mellett vannak, bemennek a sírokhoz,
    bokrok közé. Mikor végeznek, azzal a problémával szembesülnek, hogy nincs semmi, amivel megtörölhetnék magukat.

-----------------------------

Egyikük lehúzza a bugyiját és megtörölközik vele, majd eldobja a
    ruhadarabot.

A másiknak jobb ötlete támad, a mellette lévő síron találhato virágokról leszakít egy nagyobb levelet.

Másnap az egyikük férje szomorúan mondja a haverjának:
    - Te, komám, nem tudom hol voltak a lányok, de az én feleségem bugyi nélkül
    jött haza!
    - Az semmi! - mondja a másik. Te még szerencsés vagy, az enyémnek a seggén egy szalag volt azzal a felirattal, hogy "Sosem felejtünk el, a helyi tűzoltóörs!"

------------------------------------------------------------------------------

Ég az általános iskola. A tűzoltók kifeszítik az ugróponyvát, a gyerekek pedig ugranak.

A tanítónéni számolja őket: Lajcsika, Pistike, Mariska. Egyszer csak látja, hogy az egyik tűzoltó kikap egy gyereket a ponyvából és lenyom neki egy pofont.

- Nem elég, hogy ég az iskola, még a gyerekeket is veri? - kérdi a tanárnő.

- Ez a nyavalyás kölyök már negyedszer ugrik!!!

--------------------------------------------------------------------------------------

- Miért a sör a legjobb oltóanyag? - ?!? - Mert van benne víz is, hab is, szén-dioxid is...

--------------------------------------------------------------------------------------

A kisvárosi bankfiók igazgatója hajnali kettőkor váratlanul hazaérkezik egy többnapos konferenciáról. Hogy ne ébressze fel a feleségét, nem gyújt villanyt, hanem töksötétben beóvakodik a hálószobába és csendben levetkőzik, aztán lerakja a ruháit egy székre. Éppen be akarna bújni az ágyba, amikor megszólal a felesége:

- Drágám, iszonyú fejgörcsöm van, hoznál nekem innen a szomszéd patikából valami fájdalomcsillapítót? Csak arra kérlek, ne gyújtsd fel a lámpát, mert a fénytől még jobban hasogat...

Az igazgató csendben visszaöltözik a sötétben, és becsenget az utca másik oldalán lévő patikába.

- Elnézést, hogy felkeltettem, mondja a patikusnak, de valami gyorsan ható fejfájáscsillapító kellene a nejemnek.
    - Máris hozom, mondja a patikus, de nem haragszik, ha megkérdezem, hogy miért hagyta ott a bankot?
    - Dehogyis, miből gondolja, hogy otthagytam a bankot?
    - A tűzoltóegyenruhából...

-----------------------------------------------------------------------------------------------

- Hogyan udvarol a tűzoltó?
    - Háztűznézőbe megy!

----------------------------------------------------------------------------------------------

- Miért gyújtja fel minden évben a tűzoltó a kutyáját?
    - Mert a törzskönyvébe az van írva, hogy évente kötelező oltás.

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Egy hölgy felhívja a 105-öt:
    - Jöjjenek gyorsan ég a házam!!!!
    - Lelocsolta már vízzel?
    - Igen, de még mindig ég!!
    - Sajnálom hölgyem, mást mi sem tudunk tenni.
    - Apu, ég a karácsonyfa!
    - Nem kisfiam, nem ég, hanem világít.
    - Apu, világít a függöny!
    - Milyen rendezvény volt utoljára a BS-ben?
    - Tűzoltóverseny...
    - Jöjjenek gyorsan! Tűz van! - telefonál a riadt nénike a tűzoltóságra.
    - Hol?
    - Hát itt a házban!
    - Úgy értem, honnan beszél? - kérdi az ügyeletes tűzoltó tiszt.
    - Az ebédlőből - feleli a nénike.
    - De hogy jutunk oda?
    - Mi az, már nincs meg az a szép nagy piros autójuk??