Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Zajonc
    Bin Laden telefonál Bushnak:
    - Van egy jó és egy rossz hírem.
    - Mi a jó?
    - Megadom magam!
    - És a rossz?
    - Repülõvel érkezem...

Móricka és az édesanyja mennek a nõgyógyászhoz. Vizsgálat közben a nõgyógyász kérdezi:
    - Na, Móricka, most mit csinálok? - tapogatja a doki az anyuka melleit.
    - Most megnézi a doktorbácsi, hogy van-e az anyunak emlõrákja!
    - Helyes! És most mit csinálok? - kérdi megint a doki, mikor már csuklóig van Móricka anyukájában.
    - Most megnézi a doktorbácsi, hogy van-e az anyunak méhnyak-rákja!
    - Helyes! - csapja össze a kezét a doktor. Letolja a nadrágját és dugni kezdi Móricka anyukáját. - És most mit csinálok? - kérdi a doki vigyorogva.
    Móricka kaján vigyorral:
    - A doktorbácsi most kapja el a trippert, ami miatt jöttünk

- Mi az? Nagy, zöld, rózsaszín, narancssárga, kék és zöld?
    - Cigányasszony ünneplõ ruhában...

Rádiós kivánságmûsorban:
    - "Anyósom bent égett a házban, ennek emlékére szeretném kérni a Romantic együttestõl a "Szeretem a bõröd illatát..." címû számot!"

Rendõr egy reggel fekete karszalaggal jelentkezik szolgálatra az õrszobán. Részvétteli kollégáinak szipogva meséli, hogy az éjjel meghalt az anyja.
    Másnap reggel megint bemegy dolgozni, de már a másik karján is fekete szalag van.
    Mindenki szörnyülködve érdeklõdik, hogy mi történt már megint, mire a rendõr nagy nehezen lekûzdi a zokogást, erõt vesz magán és meséli:
    - Képzeljétek, este hívott az öcsém, és neki is meghalt az anyja...

A zebra egy farmra kerül, ahol ismerkedni kezd a háziállatokkal. Megkérdezi a lótól, hogy õ mit csinál, erre a ló:
    - Én húzom a szekeret.
    Továbbmegy, meglátja a tehenet és tõle is megkérdezi, hogy mit csinál. A tehén ezt válaszolja:
    - Én adom a tejet.
    A zebra odamegy a bikához és kérdi, hogy mit csinál. Erre a bika így felel:
    - Vedd le a pizsamádat és megtudod!

Miért jobb az uborka a férfiaknál?
    - Egy átlagos uborka legalább 20 cm-rel hoszabb.
    - Egy uborka legalább 2 hétig kemény.
    - Egy uborka nem magyarázza meg neked, hogy a méret nem számít.
    - Egy uborka nem jön túlzottan izgalomba.
    ...- Egy uborkát könnyü felszedni.
    - Egy uborkát az ABC-ben megfoghatsz, hogy tudd milyen kemény amit hazaviszel.
    - Egy uborka minden reggel békén hagy.
    - Egy uborkával elmehetsz moziba úgy hogy a filmet is látod.
    - Az autós moziban maradhatsz az elsõ ülésen, mert az uborka megvárja amíg hazaérsz.
    - Egy uborka nem kérdezi hogy: ugye én vagyok az elsõ.
    - Egy uborka nem modja el a többinek hogy már nem vagy szûz.
    - Egy uborkának nem kell többször eljátszani hogy szûz vagy.
    - Egy uborka nem szól bele az öltözködésedbe.
    - Annyi uborkát tarthatsz amennyit csak akarsz.
    - Egy uborkát akkor kell csak megenni ha te is kívánod.
    - Egy uborka nem lesz féltékeny a nõgyógyászra vagy a fodrászra.
    - Egy uborka sohaem fog jelenetet csinálni, ha más uborkák is vannak a hûtõszekrényben.
    - Akármilyen idõs is vagy mindig kaphatsz egy friss uborkát.
    - Egy uborkát nem érdekli, hogy a hónap hányadik napja van.
    - Egy uborka nem alszik el rajtad horkolva.
    - Egy uborka miatt nem kell egész hónapban izgulni.
    - Egy uborka sohasem veszi fel helyetted a telefont és nem kéri kölcsön a kocsidat.
    - Egy uborka nem eszi meg az összes kajádat, és nem issza meg az összes italt.
    - Egy uborka nem hagyja a koszos gatyáját a földön.
    - Egy uborkával a WC üloke mindig úgy marad, ahogyan hagytad.
    - Egy uborka sohasem hagy el egy másik férfiért, egy másik nõért, vagy egy másik uborkáért.
    - Egy uborkáról nem derül ki ment közben hogy nõs, penicillin kúrán van, vagy kedvel téged, de az öcsédet jobban szereti.
    - Egy uborka soha sem akar kisuborkákat.
    - Egy uborkát könnyü dobni.
    - Egy uborka felszeletelés után is fogyasztható

Vodka + jég = károsítja a vesét.

Rum + jég = károsítja a májat.

Viszki + jég = károsítja a szívet.

Gin + jég = károsítja az agyat.

Ki hitte volna, hogy az a kurva jég tesz tönkre bennünket !?

kannibálok elfognak egy cigányt. Rábízzák a törzsfõnök fiára, hogy szépen lassan forgassa a
    tûzön. Mire visszajönnek a kannibálok a törszfõnök fia õrülten forgatja a cigányt a nyárson.
    Megszólal az apja: - Miért forgatod olyan gyorsan mikor megmondtam, hogy szépen lassan kell. -
    Erre a fiú: - Mert ha lassan forgatom, a cigány kilopkodja az üstbõl a krumplit

-------------------------------------------------------------------------------

abszulút viccek:
    Mi az abszolút köd?
    - Amikor a rendõr a jelzõlámpa tetejérõl kiabálja a színeket.

--------------------------------------------------------------------------------

- Mi az abszolút kellemetlen?
    - Ha a hülyeség akaraterõvel és szorgalommal párosul.

--------------------------------------------------------------------------------

- Ki az abszolút diplomata?
    - Aki úgy el tud küldeni a fenébe, hogy alig várod az indulást.

- Ki az abszolút ártatlan?
    - Az az apáca, aki a kondomgyárban dolgozva azt hiszi, hogy egereknek csinál hálózsákot.

- Ki az abszolút paraszt?
    - Akinek már az óvodában is szalonna volt a jele.

- Ki az abszolút jólnevelt bérgyilkos?
    - Aki könyvtárban csak hangtompítós pisztollyal dolgozik.

A krokodil úszkál a Nílusban és meglátja a ma mot a part szélén, amint horgászik. A krokodil
    elhatározza, hogy megeszi a ma mot ebédre. Elgondolkodik, hogy valahogy azért meg kellene
    ideologizálni a dolgot, nehogy utána lelkiismeretfurdalása legyen. Kiötli, hogy odaúszik és
    megkérdezi a majomtól hogy van-e kapás. Ha a majom azt mondja, hogy nincs, akkor õ azt
    válaszolja, hogy dehogynem, és bekapja. Ha pedig azt mondja, hogy van kapás, akkor az õ válasza
    "itt van még egy" lesz, és bekapja a majmot. A krokodil így nyugodtan, kényelmesen odaúszik a
    majomhoz, aki cigivel a szájában fitymálva nézegeti. A krokodil sunyin megszólal:
    - Na mi van majom? Van kapás?
    A majom kiveszi a cigit a szájából, elfordul, köp egy nagyot, majd unottan ránéz a krokodilra:
    - Krokodil elmész te a bús fenébe.

Két strucclány megy a sivatagban. Hátranéz az egyik, és azt mondja:
    - Te! Két struccfiú követ minket! Men ünk gyorsabban!
    Gyorsabban mennek.
    Hátranéz megint az egyik, és azt mondja:
    - Ezek még mindíg itt vannak, menjünk még gyorsabban!
    Még gyorsabban mennek mikor az egyik megint hátranéz:
    - Te, ezek még mindig önnek, fussunk!
    Futnak, ahogy csak a lábuk bírja. Megint hátranéznek:
    - Ezeket nem bírjuk lerázni, bú junk el!
    Megállnak és bedugják a fejüket a homokba. Mire az egyik struccfiú:
    - Te! Hova tûntek ezek?

A kis csiga kérleli a mamáját:
    - Hadd szaladjak át az úttesten!
    - Most nem lehet, mert két óra múlva jön a busz.

Az erdõben megnyitják a nyilvános WC-t. Egyik nap a nyuszika és a medve egymás mellett végzik
    a dolgukat. Amikor a medve befejezte, megkérdezi a nyuszikát:
    - Te nyuszika, hullik a szõröd?
    - Nem. - feleli a nyuszika.
    Erre a medve fogja a nyuszikát, kitörli vele a fenekét, és utána kidobja az ablakon. Ez így megy
    néhány napig. A nyuszika már nagyon depressziós, és tanácsot kér a rókától. Mondja a róka, hogy a
    medve ellen nincs mit tenni, de a depresszió ellen az a legjobb, ha õ is ugyanezt csinálja egy nála
    kisebb álattal. Másnap találkoznak újra, és a nyuszika erõsen biceg.
    - Mi történt? - kérdezi a róka.
    - Képzeld bemegyek a WC-re, amikor készen vagyok, kérdezem a mellettem levõ kisebb álattól,
    hogy hullik-e a szõre. Az azt mondta, hogy nem. Fogtam, kitöröltem vele a fenekem, és kiugrottam
    az ablakon.
    - Nem ól csináltad! Õt kellett volna kidobni az ablakon!
    - Könnyû azt mondani de az a sündisznó volt!

Az egérke és a veréb elhatározza, hogy megerõszakolja az elefántot. A haditerv a következõ: az
    egérke szembõl odamegy az elefánthoz, és eltereli a figyelmét valamivel, addig meg a veréb hátul
    munkához lát. Igy is történik. Az egérke elkezd össze-vissza ugrándozni az elefánt elõtt, a veréb
    meg hátulról odarepül, hogy nekilásson a dolognak. Ám hirtelen az elefánt egy borzasztó nagyot
    fingik, és a verébrõl leszáll az összes tolla. Hátramegy az egérke a zajra, és nézi a verebet:
    - Veled meg mi történt?
    A veréb sértõdötten:
    - Miért, te nem szoktál elõtte levetkõzni?

Két cserebogár beszélget télen a föld alatt:
    - Te, én már nagyon fázom!
    - Nem baj, nálam van madzag.
    - Az meg mire jó?
    - Hogy kihúzzuk a telet!

A kutya és a macska beszélget:
    - Miért esel mindig talpra? - kérdezi irígykedve a kutya.
    - Mert engem nem ejtettek fejre - válaszolja a macska.

A medve épp meg akarja verni a nyuszikát, amikor megjelenik egy fekete álruhás, fekete kalapos
    idegen álarcban, és egy karddal. Elkergeti a medvét, de mielõtt távozik, egy z betût beleír egy fába a
    kardjával. Mire nyuszika:
    - Köszönöm Zuperman.

A legyek fociznak az asztalon, és az egyik elmegy vécére. Mikor visszajön, látja, hogy a többiek
    görcsbe rándulva fekszenek az asztalon.
    - Hát itt meg mi történt?
    - Lefújták a meccset.

Az állatkert új kengurut vásárol. Az állatot bezárják egy három méter magas kerítéssel körbevett
    udvarra. Másnap azonban a kenguru vígan ugrál a kerítésen kívül. Erre az állatkert vezetõsége úgy
    dönt, hogy a kerítést hat méter magasra emeli, de sajnos a következõ nap ismételten ugyanezt
    tapasztalják. A zsiráf látván az esetet, megkérdezi a kengurutól:
    - Szerinted milyen magas lesz a következõ rács?
    - Nekem aztán mindegy -feleli a kenguru- csak továbbra is hagyják nyitva a kaput.